Verdens raskeste utklasset på Kongsberglekene!

30.08.2022: 27. august gikk Kongsberglekene av stabelen, og det er ikke en overdrivelse å si at sportsarrangementet, der Stendi var en av hovedsponsorene, var en braksuksess!

Paralympisk mester Salum Kashafali poserer sammen med en deltager på Kongsberglekene

Foto: Pia Eilertsen hos Akira

Plakater med gjev signatur

Stendi Assistanse stilte med stand, og med seg på laget hadde de Salum Kashafali, verdens raskeste paraidrettsutøver.

– Vi kom i prat med deltagere, familie og beboere i byen som var innom for å oppleve den gode stemningen. Vi delte tillegg ut giveaways og den store hiten; signerte plakater av Salum, uttaler Finn Allan Mathisen, Virksomhetsleder i Stendi Assistanse.

Stendis stand på kongsberglekene

Foto: Pia Eilertsen hos Akira

Imponerende idrettsprestasjoner

Med ca. 50 forventningsfulle deltagere, vel så mye publikum samt samarbeidspartnere, var det gode forhold for imponerende idrettsprestasjoner og enorm idrettsglede denne solrike dagen. Det ble konkurrert i liten ball, lengdehopp, boccia, fotball, 400m og 100m.

– Av alle messer og markedsopptredener så er dette det arrangementet som virkelig rører oss mest. Det er sjeldent man ser så stor idrettsglede, mestring og stolthet. Det er uten tvil årets mest verdifulle arrangement å få delta på. Vi som deltok fra Stendi sto stadig med en klump i halsen når deltakerne krysset målstreken, skåret et mål eller motiverte en venn til å gjennomføre en hard 400 meter.

Foto: Pia Eilertsen hos Akira

Utfordret gullvinneren på 100 meter

Dagens mest populære mann var Salum Kashafali, som satte sitt definitive preg på Stendi-standen. Utøverne ville ha bilder og autografer, men dagens høydepunkt for svært mange var da de fikk utfordre en paralympisk gullvinner på 100 meter.

Det var svært mange stolte sprintere som i ettertid kan skryte av å ha slått en av verdens raskeste menn.

Foto: Pia Eilertsen hos Akira

Vi vil takke arrangørene av Kongsberglekene for en fantastisk dag, og et fantastisk tiltak for likestilling, likeverd og idrettsglede!