Rapport fra Stendis direktør etter et døgn på institusjon

Slik gikk det da Stendis administrerende direktør Ingvild Kristiansen flyttet inn på en av selskapets barnevernsinstitusjoner.

Visste du at vår administrerende direktør Ingvild Kristiansen tidligere jobbet som psykiatrisk sykepleier på institusjon? Nylig flyttet hun inn på en av Stendis barnevernsinstitusjoner for å bistå med det daglige arbeidet, og for å lære mer av både ansatte og av barna. Se 24 timer komprimert til tre minutter i denne snutten.

Imponert over de ansatte og beboerne

Etter et døgnet på institusjonen var over satt Ingvild igjen med et positivt inntrykk:

– Det har vært et veldig fint døgn, og jeg er imponert over både de ansatte og de som bor på institusjonen. Jeg var der bare ett døgn, men Stendis ansatte er jo der hele tiden. Jeg er mektig iponert over den faglige jobbingen og at de er så gode forbilder for de som bor på våre institusjoner, kommenterer Kristiansen.

Barna settes i sentrum

– Etter å ha opplevd det på nært hold føler jeg meg helt trygg på at Stendis ansatte jobber med barnets beste som fokus, avslutter Kristiansen.

Våre tjenester innen barnevern

Stendi Barnevern har levert et rikt spekter av tjenester til det offentlige barnevernet siden 1991, i form av forsterkede fosterhjem, bofellesskap, institusjoner og ulike hjelpetiltak.

Les mer
Illustrasjonsbilde til seminar om barn på flukt. Viser barn som ligger i en ring og ser opp i kamera