Har du lyst på en givende og meningsfull jobb, med gode vilkår? Vi trenger flere dyktige assistenter til våre kunder, og det tilbys spennende stillinger over hele landet.

Åpen søknad som assistent

Som BPA-assistent får du spennende arbeidsdager med varierte oppgaver der du gjør hverdagen bedre for et annet menneske. Send oss en åpen søknad!

Hva gjør en assistent?

Som brukerstyrt personlig assistent gjør du en betydningsfull og viktig jobb, og får muligheten til å gjøre en stor forskjell i et annet menneskes liv. Les mer om denne varierende og givende jobben. 

Les mer her
BPA-kunde og assistent

Lønn og vilkår for assistenter

Når du jobber som assistent for en av våre kunder, blir du ansatt i Stendi Assistanse. Her får du konkurransedyktig lønn, pensjonsordning, forsikring og gode og ordnede arbeidsvilkår. 

Les mer her

Åpen søknad som assistent

Vi i Stendi Assistanse er alltid på utkikk etter aktuelle assistentkandidater til våre BPA-kunder. Her kan du sende inn en åpen søknad, så blir du kontaktet hvis du er en match for en av våre kunder.

Send oss en søknad
BPA-kunde Lisbeth på shopping i Oslo

Ta kontakt

Dersom henvendelsen gjelder søknad om jobb som BPA-assistent, ber vi deg fylle ut skjemaet på denne lenken. Jobbsøknader som sendes inn via dette skjemaet vil ikke bli håndtert.

* Feltet må fylles ut