Slik foregår leverandørbyttet

Det er en enkel sak å bytte leverandør av BPA, og det starter med at du tar kontakt med oss. Nedenfor ser du hvor enkelt det er å bli en del av Stendi-familien.

Start
 • Steg 1

  Kontakt oss!

  Første steg er å snakke med en av våre erfarne rådgivere. Vi tar en prat om dine behov og hva du kan forvente av oss. Samtalen kan tas på telefon, via video eller vi kan komme hjem til deg. Vi krysser fingrene for at du opplever Stendi Assistanse som en god match!

 • Steg 2

  Gi beskjed til kommunen

  Hvis du etter samtale/møte med oss ønsker å flytte ordningen din over til Stendi Assistanse, orienterer du ganske enkelt kommunen din om dette. Du trenger ikke å oppgi noen grunn, og det å bytte til oss påvirker ikke vedtaket ditt.

 • Steg 3

  Vi informerer leverandøren

  Stendi Assistanse tar kontakt med din gamle leverandør for å informere dem om ditt valg. Virksomhetsoverdragelse igangsettes og vi jobber sammen for å sikre en smidig overgang – både for deg og for dine assistenter. 

 • Steg 4

  Signere avtale

  Når kommunen har sendt oss bekreftelse på at du har byttet til oss, signerer begge parter en formell avtale. Signert avtale sendes deretter til kommunen, som også signerer og sender den i retur. Dermed er avtalen inngått mellom alle tre parter, og vips, så er det offisielt!

 • Steg 5

  Den som venter...

  Av praktiske årsaker som oppsigelsestid og formaliteter knyttet til virksomhets- overdragelsen, vil det gå noe tid før vi kan begynne å levere BPA til deg. I denne perioden vil du fortsatt motta BPA-tjenestene fra din gamle leverandør, men vi vil sørge for at ordningen din blir godt ivaretatt hele veien.

 • Steg 6

  Vi leverer BPA til deg!

  Vanskeligere er det ikke å bytte leverandør til Stendi Assistanse! Det er nå det virkelig givende arbeidet begynner, hvor vi skal innfri våre lovnader og møte dine forventninger. Vi strekker oss langt for hver eneste av våre BPA-kunder, og ser fram til å skreddersy en ordning som oppleves smidig for nettopp deg!

Velkommen til oss!