I et spesialisert fosterhjem er en av de voksne frikjøpt fra jobbforpliktelser for å ta vare på barnet som flytter inn. Den hjemmeværende får lønn, grundig opplæring og tett oppfølging.

Ta kontakt

Har du plass til en til?

Vil du åpne hjemmet ditt for et barn eller en ungdom som trenger omsorg og gode rutiner? Ta vår uforpliktende test for å se om deg er deg – eller dere – vi leter etter.

Hva er et spesialisert fosterhjem?

I et spesialisert fosterhjem er den ene fosterforelderen hjemme på fulltid, slik at barnet eller ungdommen kan få ekstra omsorg og tett oppfølging. Hjemmet blir tilknyttet en fast fagkonsulent fra Stendi, som fungerer som en viktig støtte i hverdagen.

Les mer her

Hvordan bli fosterhjem?

Hvis du vurderer å bli familie- eller beredskapshjem i Stendi, er første steg på veien et uforpliktende møte. Men hva skjer videre? Vi forklarer prosessen alle fosterforeldrene går gjennom, hvor lang tid det tar og hvordan Stendi fungerer som støttespiller – hele veien.

Les mer her

Lønn og sosiale rettigheter

Når du stiller din tid, dine ressurser og din bolig til disposisjon som spesialisert fosterhjem eller beredskapshjem i Stendi, vil du naturligvis motta økonomisk kompensasjon som står i samsvar med det viktige oppdraget du utfører.

Les mer her
Dame med skinnjakke

Ta kontakt

* Feltet må fylles ut