Stendi C25 Moss

Bolig sentralt i Moss med gangavstand til dagligvarer, kino, storsenter, kafeer og svømmehall.

C25 Moss tilbyr heldøgns omsorg for personer med psykiske lidelser. Boligen ligger i en rolig gate i et sentralt, eldre område av Moss med gangavstand til sentrum med dagligvarer, kino, storsenter, kafeer og svømmehall. 

C25 består av to bygg, et leilighetskompleks med fire leiligheter som alle har egen inngang, og et hus med fire leiligheter og fellesstue. Alle leilighetene har eget kjøkken, stue, soverom og bad. De har også egen inngang, og er godt tilrettelagte for både god bemanning og for besøk til beboerne. 

Bolignavn: Stendi C25 Moss

Kommune: Moss

Region: Østlandet

Brukergruppe: Psykiske lidelser

Alder: Voksne / unge

Antall plasser: 7

(1/12)

Kontaktinformasjon: 

Har du spørsmål om plassering ved C25 eller behov for plassering i område Øst? Ta kontakt med virksomhetsleder Fredrik Westgaard.

For generelle henvendelser om våre botilbud over hele Norge, kan du bruke søkefeltet nedenfor. Da får du kontaktinfo for virksomhetslederne i ditt område.

Finn din lokale Stendi-kontakt

Stendi leverer tilrettelagte botilbud og individuelle heldøgnstjenester på oppdrag fra landets kommuner. Vi har et landsdekkende tjenestetilbud. Skriv inn navnet på din kommune, så får du opp kontaktpersoner innen heldøgns omsorgstjenester i ditt område.