Stendi Kure gård

Eiendom med frodig hage i rolige og landlige omgivelser i Rygge nær Moss.

Stendi Kure gård tilbyr heldøgns omsorg for voksne beboere med psykiske lidelser, og består av tre hus med til sammen åtte leiligheter, og et eget aktivitetssenter. 

Boligene ligger i rolige og landlige omgivelser i Rygge, 10 min med bil fra Moss. De har en frodig hage og fine fellesarealer som kjøkken og spisestue for felles måltider, filmkvelder spill og samlinger. 

I aktivitetssenteret er det musikkrom, snekkerverksted, treningsrom og biljard- og bordtennisbord. Boligen har muligheter for skjerming og tilrettelegging for besøk.

Bolignavn: Stendi Kure gård

Kommune: Moss

Region: Viken

Brukergruppe: Psykiske lidelser

Alder: Voksne

Antall plasser: 10

(1/9)

Kontaktinformasjon: 

Har du spørsmål om plassering på Kure Gård, eller behov for plassering på Østlandet? Ta kontakt med virksomhetsleder Fredrik Westgaard

For generelle henvendelser om våre botilbud over hele Norge, kan du bruke søkefeltet nedenfor. Da får du kontaktinfo for virksomhetslederne i ditt område.

Finn din lokale Stendi-kontakt

Stendi leverer tilrettelagte botilbud og individuelle heldøgnstjenester på oppdrag fra landets kommuner. Vi har et landsdekkende tjenestetilbud. Skriv inn navnet på din kommune, så får du opp kontaktpersoner innen heldøgns omsorgstjenester i ditt område.