Stendi Lyngbakken

Nyoppusset bolig på Emma Hjort i Bærum med hage og gode turmuligheter i nærområdet.

Stendi Lyngbakken ligger på Emma Hjort i Sandvika i Bærum, og tilbyr heldøgns omsorg for voksne med utfordringer innen rus og psykiatri. 

Boligen er nyoppusset i 2021 og har både en hage og gode turmuligheter i nærområdet. I umiddelbar nærhet finnes Emma kafé, sansehus og friskhus. Det er ca. 10 min. i bil til Sandvika sentrum fra boligen. 

Boligen har plass til åtte brukere i leiligheter eller rom med felles kjøkken og bad/wc. Det er i tillegg fine fellesarealer som stue, oppholdsrom og aktivitetsrom. 

Bolignavn: Stendi Lyngbakken

Kommune: Bærum

Region: Østlandet

Brukergruppe: Rus og psykiatri

Alder: Voksne

Antall plasser: 8

(1/12)

Kontaktinformasjon: 

Har du spørsmål om plassering på Lyngbakken, eller behov for plassering på Østlandet? Ta kontakt med virksomhetsleder Øyvind Groth, tlf:99468429

For generelle henvendelser om våre botilbud over hele Norge, kan du bruke søkefeltet nedenfor. Da får du kontaktinfo for virksomhetslederne i ditt område.

Finn din lokale Stendi-kontakt

Stendi leverer tilrettelagte botilbud og individuelle heldøgnstjenester på oppdrag fra landets kommuner. Vi har et landsdekkende tjenestetilbud. Skriv inn navnet på din kommune, så får du opp kontaktpersoner innen heldøgns omsorgstjenester i ditt område.