Stendi Munthes gate

Ny, moderne bolig like ved Frognerparken med plass til åtte beboere med funksjonshemminger.

Stendi Munthes gate er en bolig med åtte hybler på 40-50 kvm, tilrettelagt for voksne med fysisk funksjonshemming. Boligen er ny i 2021, etablert i en lavblokk like ved Frognerparken, og med kort vei til parker, butikker, kafeer og kino med mer.

Boligene er moderne, og rullestolvennlige og det er fine fellesarealer med et stort kjøkken, to fellesstuer, vaskerom og en uteplass med grill og hage. Alle leilighetene har eget bad, hybelkjøkken og er malt i tidsriktige farger. De er møblerte, og har takheis til forflytning. 

Bolignavn: Stendi Munthes gate

Kommune: Oslo

Region: Østlandet

Brukergruppe: Fysisk og psykisk funksjonshemming

Alder: Unge voksne

Antall plasser: 8

(1/13)

Kontaktinformasjon: 

Har du spørsmål om plassering i Munthes gate, eller behov for plassering på Østlandet? Ta kontakt med virksomhetsleder Monica Follestad.

For generelle henvendelser om våre botilbud over hele Norge, kan du bruke søkefeltet nedenfor. Da får du kontaktinfo for virksomhetslederne i ditt område.

Finn din lokale Stendi-kontakt

Stendi leverer tilrettelagte botilbud og individuelle heldøgnstjenester på oppdrag fra landets kommuner. Vi har et landsdekkende tjenestetilbud. Skriv inn navnet på din kommune, så får du opp kontaktpersoner innen heldøgns omsorgstjenester i ditt område.