Stendi
Placeholder

Hjemmesykepleie

Hjemmesykepleie fra Stendi kan tilpasses alle behov, og er alltid av høy kvalitet.

Hjemmesykepleie fra Stendi

Stendi har fokus på fleksibilitet, kvalitet og verdighet. Som regel mobiliserer vi det nødvendige, og leverer tjenestene på én og samme dag. Under spesielle omstendigheter som krever mer planlegging kan det ta noen dager. Ring oss på 907 42 222 for spørsmål om hjemmesykepleie.

Skreddersydd pleietilbud

Vi vil gi deg økt livskvalitet gjennom trygghet, og for å få til dette vet vi at vi må lytte til deg. Det som er viktig for deg, er også viktig for oss. Dette danner grunnlaget for vår skreddersydde pleie, og vi har sykepleiere, helsefagarbeidere og ufaglærte for å kunne gi deg riktig tilbud.

Vårt mål er å levere det du trenger av omsorg og praktisk hjelp, slik at du kan bli boende hjemme så lenge som mulig. Stendi kan også stille med et respirator-team og fysioterapeut, samt palliativ pleie.

Én person å forholde seg til

Når du velger hjemmetjenester fra Stendi, får du en primærkontakt. Dette er den personen du forholder deg til, og som har det overordnede ansvaret med oppfølging. Stendi tilstreber å bruke de samme ansatte i hvert møte med deg, og vi strekker oss så langt timeplanen rekker for å få det til. Det er også denne primærkontakten som vanligvis setter opp aktivitetsplanen din.

Vi i Stendi vet at det også er viktig at du som kunde kan forvente oss til avtalt tid, og at vi utfører hjelpen i tråd med vår avtale med deg. Videre legger vi stor vekt på at våre medarbeideres personlighet, faglighet og kompetanse passer til kunden og oppgavene som skal utføres.

Ta kontakt

Kontrast

Skriftstørrelse

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre siden for våre brukere. Les mer om hvordan vi bruker det her.