Møt en hverdagshelt: Lise Emilie Storvik

Møt Lise Emilie (53), som er avdelingsleder i Stendi Assistanse Respiratorteam region Øst i en 50% stilling, og rådgiver i BPA 50% stilling.

De som jobber med henne beskriver henne som en modig, kunnskapsrik og motorsykkelelskende kollega, som etter mange år i Stendi har blitt en del av ryggraden til selskapet

Møt flere hverdagshelter

Vi huket tak i Lise Emilie selv, for å lære henne litt bedre å kjenne.

Hva går tiden med på når du ikke er på jobb?

Jeg har en rottweiler, og vi trener sammen i skogen. Vi studerer også sammen, og henger alltid sammen. Jeg har dessuten to Harley Davidson-motorsykler, som er flittig i bruk i sommerhalvåret.

Mine barn, venner, familie og kolleger er selve krydderet i hverdagen. Når jeg ikke er sammen med dem, koser jeg meg på SATS, med lærarbeid eller en god bok. For tiden går det i gode fagbøker i Verdibevisst ledelse, siden jeg er så heldig å få være med på lederutdanningen Stendi har i samarbeid med VID. 

Kan du beskrive deg selv med 5 punkter?

  • Jeg har jobbet i BOI, Aleris/ Stendi siden 2004.
  • Jeg er mamma til to voksne barn og eier av en herlig rottweilergutt på 8 år.
  • Jeg kjører Harley-Davidson.
  •  Jeg brenner for trygg hjemmebehandling også av alvorlig sykdom og død, da dette ikke nødvendigvis bør «gjemmes bort» på sykehus og i institusjoner.
  • Jeg liker å utgjøre en forskjell i andres liv.

Hva er ditt motto?

Jeg gir meg ikke når jeg er sliten, jeg gir meg når jeg er ferdig.

Og hva med favorittord?

Det må bli "raushetsplikt".

Hva inspireres du av?

Jeg inspireres av kloke mennesker som tør å gå nye veier, tenke nytt og løfter andre frem. Jeg inspireres av tillit, ekte mennesker som byr på seg selv og en god klem når livet er bratt.

Jeg inspireres av vissheten om at HÅPET og TROEN på noe godt kan bære oss mennesker langt. Jeg inspireres av kjærligheten til mine medmennesker som jeg samhandler med og deler erfaringer med i hverdagen.

Kan du dele en fun fact om deg selv?

Jeg har jobbet som søndagsskoleleder og sjelesørger i Bryn Kirke i Bærum. Jeg var den første uvigslede som holdt søndagspreken i Bryn kirke noen gang. Jeg ble bedt om å slutte som søndagsskoleleder etter et verbalt frontalangrep mot Generalforsamlingen i Søndagsskoleforbundet, da jeg nektet å akseptere oppsigelse av en homofil organist i Majorstuen Menighet i 2000.

Jeg holdt fast på oppgaven i enda tre år, før jeg var ferdig med min del av den kampen og flyttet vekk derfra.

Hva jobber du mest med om dagen?

Det kommer et herlig halvår med mange helligdager og lysere dager. Dette betyr planlegging av turnus. Det er en del sykefravær som må dekkes inn, og vi har startet ett nytt år med mange muligheter til å ta med gode ting fra i fjor. Samtidig skal vi justere på elementer som med hell kan endres.

Så er det en eksamen i forbindelse med skolearbeidet som tar resten av tiden.