Møt en hverdagshelt: Tor Kristian Bratberg

Møt Tor Kristian Bratberg (47), som er avdelingsleder i Bodø, og kjenner Salten-regionen som sin egen baklomme.

Tor Kristian er tidligere branninspektør, som jobbet med forebyggende brannvern i forhold til risikoutsatte personer.

Møt flere hverdagshelter

Fagkonsulent og rekrutteringsansvarlig Nora Tanggaard Waale

Hva liker du å drive med på fritiden?

Jeg liker å bruke tid med mine 2 barn på 11 og 13, også elsker jeg jakt, fiske og friluftsliv sammen med mine 2 engelsk settere.

Beskriv deg selv med 5 ord, og vær ærlig

Sta, egen, utålmodig, målbevisst og kanksje litt barnslig.

Er du en god eller dårlig taper?

Jeg er en dårlig taper, men en god vinner.

Hva inspirerer deg i jobbsammenheng?

Personer som får best mulig resultat ut av sine ressurser, og som går foran som gode inspiratorer. Jeg lar meg inspirere av dyktige kollegaer og ansatte, og brukere som er godt fornøyd med tilbudet de mottar.

Fortell litt om bakgrunnen din

Jeg har jobbet i Salten Brann i 4 år som rådgiver/ branninspektør. Jobbet da med forebyggende brannvern i forhold til risikoutsatte personer. Hadde da Salten regionen som arbeidsområde. Dette samme geografiske område som jeg har i dagens jobb i Stendi. Har et veldig godt nettverk i alle 10 kommunene innen helse og omsorg, tekniske avdelinger og eiendomsforvaltning

Hva jobber du med om dagen?

Jeg har nå jobbet i 1 måned som avdelingsleder. Bruker mye tid på læringsplattformen samt at jeg har en bolig som skal klargjøres til oppstart i september. Alt må møbleres opp i tillegg til at man skal være gartner for å ivareta uteområdene.

Hva er viktig for å skape en god arbeidsplass?

At vi i fellesskap jobber etter samme kurs for å få best mulig utnyttelse av ressursene. Arbeidsplassen skal være en trygg og god plass. Humor er også en viktig ingrediens i hverdagen.

Hvilke oppgaver liker du minst når du er på jobb?

Jeg er glad i nye utfordringer, og kommer faktisk ikke på noen ikke-oppgaver. Liker å ha ting på stell. Må bare få rekruttert den siste faste stillingen, så ser dette lyst ut 😊

Hvem følger du i sosiale medier?

Jeg følger Stendi, Bodø kommune og Salten Brann på SoMe. Bodø kommune og Salten Brann er fordi at jeg har jobbet der. Tenker det er viktig i dagens jobb å følge Bodø kommune, siden det de foretar seg kan ha stor innvirkninger for oss.

Hva ønsker du å fokuserer på fremover?

Jeg synes det er viktig at markedet kjenner til at Stendi har etablert seg i Salten-regionen. De må ha kjennskap til hvilke tjenester vi kan tilby. Det er opp til oss selv å levere gode resultater, slik at det ryktes på folkemunne at Stendi er den beste private aktøren på markedet. 

Hva gelder du deg til den kommende tiden?

Jeg gleder meg til 1. september, som er datoen de ansatte starter opp i boligen. Da først føler jeg at arbeidet er i gang.