Vi søker tilkallingsvikarer til vår bolig i Ringsaker

Ønsker du en spennende jobb? Vi søker engasjerte og positive personer til å jobbe i vår omsorgsbolig i Ringsaker

Gå rett til søknad
Spennende karrieremuligheter i Stendi

Stendi AS er Norges største private omsorgsaktør og driver landsdekkende virksomhet innen barnevern, brukerstyrk personlig assistanse (BPA), bo- og omsorgstjenester, eldreomsorg og hjelp i hjemmet.

Vi søker engasjerte og positive personer til vår bolig i Gaupen, Ringsaker. Du evner å sette grenser og skape trygge rammer gjennom gode relasjoner i arbeid med mennesker. Vi tilbyr en variert arbeidshverdag med ulike utfordringer og sammensatte arbeidsoppgaver, til mennesker med psykiatri og somatiske utfordringer. Som miljøarbeider vil du være med å hjelpe våre beboere til et bedre og meningsfylt liv. Vi driver målrettet miljøarbeid med fokus på den enkeltes evner og ressurser, og er opptatt av at våre beboere skal ha en meningsfylt hverdag som er individuelt tilpasset. Det kan forekomme utfordrende atferd.

Vi har medleverturnus som innebærer at du lever med beboere de døgnene du er på jobb. I tillegg har vi langvakter som går sammen med medlever i team. Som ansatt hos oss vil du oppleve dager hvor man er mye utenfor boligen, mens andre dager er man mest i selve boligen. Vi har i tillegg våken nattevakt i boligen. Som nattevakt kan du oppleve netter med noe uro, og andre netter hvor det er stille.

Vi ønsker tilkallingsvikarer som kan hjelpe oss med sommerferieavvikling, men det er en fordel om du kan starte opp allerede nå og kan tenke deg å fortsette utover høsten. Vi ønsker vikarer som blir hos oss i lengre perioder fordi det skaper trygghet og forutsigbarhet både for beboere og kollegaer. Vi trenger vikarer som kan jobbe både medlever, langvakter og som våken nattevakt. 

Send inn din søknad her

Avdeling: Heldøgns omsorg

Rolle: Miljøarbeider

Steder: Innlandet

Stillingstype: Tilkallingsvikar

Søknadsfrist: 2022-06-03

Utdanningsnivå: Yrkesskole / videregående skole, Fagskole, Bachelorgrad eller tilsvarende

Yrker: Vernepleier, Sykepleier, Helsefagarbeider, Miljøarbeider, Miljøterapeut

Selskap: Stendi AS

Kvalifikasjoner

 • Erfaring med arbeid med mennesker og et ønske om en karriere innen pleie og omsorg
 • Førerkort klasse B

Personlige egenskaper

 • Vi søker målrettet og strukturerte miljøarbeidere
 • Du har gode samarbeidsevner og samtidig kunne jobbe selvstendig
 • Stå - på - vilje og personlig egnethet vil vektlegges
 • Flink til å bygge relasjoner
 • Bidra til et godt arbeidsmiljø

Hva vi tilbyr

 • Mulighet for medlever vakter (3/7/4/7), langvakter og våken nattevakt 
 • Engasjerte kollegaer
 • Intern opplæring og undervisning
 • Veiledning i miljøet
 • Gode muligheter for personlig og profesjonell vekst i et selskap i fremgang

Det kreves politiattest ihh til gjeldende lovverk.

SØKNADSFRIST: 03.06.22

KONTAKTPERSON: Ann Catrin Hagen, tlf: 47837940

Informasjon til deg som søker jobb:

 • Vi gjennomfører bakgrunnssjekk av kandidater etter samtykke.
 • I aktuelle stillinger kan helsepersonell som skal yte forsvarlig helsehjelp bli spurt om vaksinasjonsstatus. Du har ikke plikt til å oppgi dette, men uten denne informasjon kan du være diskvalifisert til stillingen.
 • Dersom du blir innkalt til intervju kreves det at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i teamtailor.

NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om bank ID eller personnummer i forbindelse med rekrutteringsprosessen. 

Send inn din søknad her

Om Stendi AS

Stendi er Norges største omsorgsaktør og har i over 30 år levert tjenester på vegne av det offentlige. Gjennom vår kjernevirksomhet ønsker vi å gjøre verden litt bedre, ett menneske av gangen. Sammen med våre oppdragsgivere skaper vi en trygg omsorg som ivaretar alle! 

Vi har et landsdekkende tjenestetilbud innen barnevern, brukerstyrt personlig assistanse (BPA), heldøgns omsorg, hjemmebaserte tjenester og eldreomsorg. 

Medarbeidere 5000