Stendi søker sykepleier/vernepleier/sosionom

Med omsorg i fokus

Slik kommer arbeidshverdagen din til å se ut: 

Medlever med turnusordning 3/7, 4/7. Du jobber tre døgn – fri syv døgn – jobber fire døgn – fri syv døgn. Arbeid hver tredje helg. Dette gir deg stor frihet og fleksibilitet. 

Boligen som ligger på øya Giske i Sunnmøre har plass til 6 beboere. Kjennskap til lov om kommunale helse-og omsorgstjenester kap. 9 vil være en fordel da beboerne er innenfor psykiatri og utviklingshemning. Du vil være en del av et team med tre faste personer. I denne rollen forventes det at du bidrar med din fagkompetanse og erfaring. Det er ønskelig at teamene består av en sykepleier, en vernepleier og en sosionom for å utfylle hverandre og få et best mulig tverrfaglig perspektiv. På den måten klarer vi å gi god og bred faglig oppfølging av beboerne. I tillegg til det faste teamet vil det være andre ansatte som bistår dere. 

Som sykepleier/vernepleier/sosionom i boligen har du hovedkontakten med beboerne. Dine oppgaver vil blant annet være å følge opp beboerne, bidra til at de har en god hverdag, skrive rapporter, sørge for kontinuitet i oppfølgingen, og dosere medisiner. 

Du er også med på ulike møter sammen med teamet ditt, samt jevnlige møter med avdelingsleder. 

Som ansatt i omsorgstjenesten hos Stendi blir din oppgave å gjøre hverdagen til våre beboere lettere. Du er med på det gode og det vonde, og står som en trygg støtte i dette. Din hjelp bidrar til å gjøre en positiv forskjell, og sammen skaper vi en trygg omsorg som ivaretar alle.

En hverdag preget av utviklingsmuligheter, godt arbeidsmiljø og fleksibilitet

Som ansatt hos oss kan du vente deg en rolle der du får vokse både faglig og personlig. Avdelingen har sosiale sammenkomster, som lønningspils, sommerfest og julebord. Du kan dermed vente deg å komme til et hyggelig arbeidsmiljø der du blir godt ivaretatt. I tillegg får du fleksibilitet i rollen, f.eks at du har muligheten til å bytte til andre avdelinger, samt fleksibilitet i vaktsystemet. Dette gir deg muligheten til å studere eller utvikle deg ved siden av jobb!

Hos Stendi får du en unik rolle hos en trygg arbeidsgiver. Vi tar trivselen og sikkerhet til våre ansatte på alvor, så du får god opplæring slik at du har det beste utgangspunktet når du starter i jobben. Vi har gode lønns- og pensjonsordninger, i tillegg til at du er forsikret når du er på jobb. Ikke minst får du en utfordrende hverdag fylt med glede, der du hjelper folk med å ha en bra dag!

Du – en trygg person som vil jobbe med mennesker

Til denne rollen ser vi for oss at du:

 • Har 3-årig bachelorutdanning som sykepleier, vernepleier eller sosionom
 • Er engasjert og tar i et tak når det er behov
 • Er omsorgsfull og har lyst til å jobbe innen omsorgstjenesten
 • Erfaring fra omsorgstjenesten
 • Førerkort klasse B 

I denne rollen er ingen dager like, og derfor er det en fordel å være en løsningsorientert og fleksibel person som alltid er klar for nye utfordringer! Vi ser også for oss at du er trygg i deg selv, møter mennesker med respekt, og har forståelse for hvorfor pasientene er på bolig. Alle som jobber i omsorgstjenesten må oppgi politiattest, og snakke godt norsk/ha gjennomført Bergenstest B2. Kjenner du deg igjen i egenskapene som er beskrevet, kommer du til å passe godt hos oss!

Har du noen spørsmål om stillingen? Da er det bare å ta kontakt! Vi ser frem til å ta imot søknaden din. 

Kontaktperson:

Navn: Maria Marthinussen

Tittel: Avdelingsleder

Nummer: 45410091

Informasjon til deg som søker jobb:

  • Dersom du blir innkalt til intervju bes det om at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i teamtailor.

  NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om bank ID eller personnummer i forbindelse med rekrutteringsprosessen. 

  We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.