Stendi søker etter tilkallingsvikarer og sommer vikarer i medlever til institusjoner i Trondheim!

Hos oss er ingen dag lik

Den viktigste oppgaven er å være en omsorgsperson for barna eller ungdommen som du bor med, og være en person som de kan forholde seg til. Du følger opp, hjelper med skole og er med på andre aktiviteter i hverdagen. Noen ganger er dere ute å bowler, mens andre dager er dere hjemme å ser film, eller gjør noe helt annet. Utover dette tilpasses dagene ut fra barna og ungdommens behov. Hos oss lever dagene sitt eget liv, noe som gir stor variasjon i rollen.

Er du en som trives i kontakt med mennesker?

Vi ønsker oss en person som er flink til å skape tillit og gode relasjoner til barna og ungdommen som bor hos oss. For å lykkes med det, ser vi for oss at du som person er tålmodig og forståelsesfull. Du setter alltid menneske i sentrum, lytter, ser og bygger videre på de gode øyeblikkene til barna og ungdommen.

De som bor her kommer ofte fra en utfordrende livssituasjon, som gjør at de kan oppfatte noe eller reagere på en uforventet måte. Derfor er det viktig at du som person er fleksibel og trygg. Du må kunne omstille deg på kort tid, og du evner å ta dagligdagse utfordringer på strak arm.

  Du har en vennlig innstilling og gode samarbeidsevner. Du må trives med å jobbe tett på og sammen med andre mennesker, da dette er en stor del av jobben.

  Kvalifikasjoner:

  • Førerkort kl, B
  • 3 åring relevant bachelor

   Hvorfor burde du jobbe hos oss?

   Vi kan tilby en meningsfull og givende jobb, der du ser hva din innsats betyr for barna og ungdommen som du jobber med.

   Stendi legger stor vekt på å se, høre og lytte til de ansatte. Det er alltid rom for dine innspill, tanker og tilbakemeldinger. Det er fordi vi mener at alle, uansett stilling eller bakgrunn, har noe å bidra med.

   Faglig og personlig utvikling for våre ansatte er høyt prioritert hos oss. Derfor legger vi til rette for kursing og oppfølging. De fleste husene har også et treningskort, slik at du kan trene på jobb.

   Hos oss får du gode karrieremuligheter i et stort selskap. Vi er opptatt av å bruke våre egne ressurser, og for den rette personen er veien kort til en stilling med mer ansvar.

   Du blir en del av et sterkt kollegialt miljø, der vi tar vare på og heier på hverandre. Vi har også en sommerfest og julefest for våre ansatte, og legger til rette for andre sosiale aktiviteter.

   En medleverturnus, der du har 3 døgn på, 7 døgn fri, 4 døgn på og 7 døgn fri. Dette gir deg mulighet til å følge opp når du er på jobb, samtidig som du får gode avbrekk med en ukes fri mellom skiftene. 


   Kontaktperson:

   Navn: Ruth Anja Mogstad

   Tittel: Avdelingsleder

   Nummer:

   Søknadsfrist: 01.03.24

   Tiltredelse: snarest
    
   Informasjon til deg som søker jobb:

    • Dersom du blir innkalt til intervju bes det om at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i teamtailor.

    NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om bank ID eller personnummer i forbindelse med rekrutteringsprosessen. 

    We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.