Vil du ha en givende jobb, der du er med å påvirke barn og ungdoms hverdag?

Stendi barnevern i Målselv har behov for tilkallingsvikarer og sommervikarer til våre barnevernavdelinger.

Hos oss er ingen dag lik

Vi ser etter engasjerte og nytenkende personer, som har lyst til å være med å skape et godt hjem for de som bor i våre boliger. Vi tilbyr en spennende arbeidshverdag med ulike utfordringer og sammensatte arbeidsoppgaver. Som miljøpersonale vil du være med å hjelpe våre beboere til et selvstendig og meningsfullt liv.

Den viktigste oppgaven er å være en omsorgsperson for barna eller ungdommen som du bor med, og være en trygg voksen som de kan forholde seg til. 

Er du en som trives i kontakt med mennesker?

Vi ønsker oss en person som er flink til å skape tillit og gode relasjoner til barna og ungdommen som bor hos oss. For å lykkes med det, ser vi for oss at du som person er tålmodig og forståelsesfull. Du setter alltid menneske i sentrum, lytter, ser og bygger videre på de gode øyeblikkene til barna og ungdommen.

De som bor hos oss kommer ofte fra en utfordrende livssituasjon. De trenger derfor stødige voksne som er fleksibel og trygg. Du må kunne omstille deg på kort tid, og du evner å ta utfordringer på strak arm.

  Du har en vennlig innstilling og gode samarbeidsevner. 

  Kvalifikasjoner: 

  • Du behersker norsk skriftlig og muntlig
  • 3-årig helse- eller sosialfaglig utdanning (barnevernpedagog, sosionom eller vernepleier). Oppfordrer studenter under relevant utdanning til å søke. Andre relevante utdanninger vil bli vurdert.
  • Du har førerkort klasse B
  • Erfaring fra tilsvarende arbeid vil vektlegges
  • Det kreves politiattest ihht. til gjeldene lovverk


   Hva kan vi tilby?

   Vi kan tilby en meningsfull og givende jobb, der du ser hva din innsats betyr for barna og ungdommen som du jobber med.

   Stendi legger stor vekt på å se, høre og lytte til de ansatte. Det er alltid rom for dine innspill, tanker og tilbakemeldinger. Det er fordi vi mener at alle, uansett stilling eller bakgrunn, har noe å bidra med.

   Du blir en del av et sterkt kollegialt miljø, der vi tar vare på og heier på hverandre. Vi tilbyr opplæring til alle vikarer og ansatte. 

   Medleverturnus, 3-7-4-7, dvs 7 døgn fri mellom hver vakt i fast turnus. 


   Kontaktperson:

   Navn: Hilde Halvorsen

   Tittel: Institusjonsleder

   Nummer: 90875853

   Søknadsfrist: Løpende

   Tiltredelse: Løpende
    
   Informasjon til deg som søker jobb:

    • Dersom du blir innkalt til intervju bes det om at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i teamtailor.

    NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om bank ID eller personnummer i forbindelse med rekrutteringsprosessen. 

    We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.