Nattevakter Stendi Målselv

Hos oss er ingen dag lik

Som miljøterapeut/miljøarbeider i Stendi deltar du i et team som arbeider målrettet for å bedre beboers livssituasjon og skape utviklingsmuligheter. De ansatte på våre institusjonstiltak går i “medleverturnus” (3+7+4+7). Nattevakter i fast turnus følger medlever turnus. Arbeidstid våken nattevakt 23:00 – 07:00, dette utgjør 60% stilling. 

Det kreves politiattest iht. gjeldene lovverk.

Kvalifikasjoner:

 • 3-årig helse- og sosialfaglig høyskoleutdanning; Vernepleier, sosionom eller barnevernspedagog. Annen 3-årig høyskole utdanning innen helse og sosialfag kan være aktuelt.
 • Det er ønskelig med traumekompetanse.
 • Erfaring fra arbeid med mennesker og institusjonsarbeid er en fordel.
 • Førerkort kl. B er et krav.
 • Du behersker norsk skriftlig og muntlig.


Hvorfor burde du jobbe hos oss?

Vi kan tilby en meningsfull og givende jobb, der du ser hva din innsats betyr for barna og ungdommen som du jobber med. Faglig og personlig utvikling for våre ansatte er høyt prioritert hos oss, vi tilbyr kursing, veiledning og oppfølging. 


Kontaktperson:

Navn: Hilde Halvorsen

Tittel: Institusjonsleder

Nummer: 90875853

Søknadsfrist: Løpende

Tiltredelse: Løpende
 
Informasjon til deg som søker jobb:

  • Dersom du blir innkalt til intervju bes det om at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i teamtailor.

  NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om bank ID eller personnummer i forbindelse med rekrutteringsprosessen. 

  We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.