Dame i 70-årene ser etter ny assistent til faste vakter

Hei

Jeg er en dame i 70-årene som fikk slag da jeg var 58 år og ble da avhengig av bistand av en assistent for forskjellige daglige gjøremål.

Jeg søker deg som har sertifikat på manuelt gir, og som kan jobbe fast hos meg som assistent langsiktig.

Det er ønskelig med faste helgevakter, og mulig faste dager i uka.
_____________________________________________________________________ 

Arbeidsdagen hos meg: 

 

Det er ingen tunge løft eller spesielt fysisk krevende da jeg klarer det meste selv, men trenger hjelp og tilrettelegging til personlig stell, dusj og tilberede enkel mat. På grunn av at jeg er lam i venstre side og sitter i rullestol, trenger jeg derfor hjelp til å dra ut på tur for å f.eks handle, dra på kino, teater og lignende. Det er en fordel om du har erfaring med stell og/eller har helsefaglig bakgrunn, men opplæring vil bli gitt så det er ingen nødvendighet.

Mine interesser er blant annet blomster, løse kryssord, musikk og lese bøker! Det er hyggelig om du har noen av de samme interessene. Ellers er jeg sosial og utadvendt og setter pris på gode samtaler.

Ser etter noen som er arbeidsomme, positive, har godt tydelig norsk språk, er fleksibel, løsningsorientert og liker å jobbe med mennesker.

Vanlige vakter hos meg er som følger: 

Morgen mandag til søndag: 08.30-10.30  
Kveld mandag til søndag:  16.00-19.00. 

Vaktene administreres gjennom Tamigo på en oversiktlig måte.

Jeg har en bil med manuelt gir som jeg av og til benytter meg av. Det er derfor viktig at du har sertifikat og foretrekker at du bor i Oslo.

På grunn av stillingens art, oppfordres kvinner til å søke.

Er dette en jobb du kan tenke deg? Send inn din søknad, så tar vi kontakt med deg for intervju.

 

Ser fram til å høre fra deg.

Vennlig hilsen Aase

————————————————————-

 

Gjør en forskjell på jobb

Hos Stendi Assistanse får du en unik rolle hos en trygg arbeidsgiver. Vi tar trivselen og sikkerhet til våre ansatte på alvor, så du får god opplæring slik at du har det beste utgangspunktet når du starter i jobben. Vi har gode lønns- og pensjonsordninger, i tillegg til at du er forsikret når du er på jobb. Ikke minst får du en utfordrende hverdag fylt med glede, der du hjelper folk med å ha en bra dag!

Du – en god menneskekjenner som tar utfordringer på strak arm!

I denne rollen må du ta dagene litt som det kommer, og løse utfordringer underveis. Derfor er det en stor fordel om du er løsningsorientert, fleksibel og tilpasningsdyktig. Siden rollen ofte kan være fysisk, med f.eks løfting, er det fint om du er i god fysisk form. Alle som jobber som personlig assistent i BPA må være over 18 år, med plettfri vandel. Er du en person som er glad i å jobbe med mennesker, kommer du til å passe godt hos oss!

______________________________________________________________________

Har du noen spørsmål om stillingen? Da er det bare å ta kontakt! Vi ser frem til å ta imot søknaden din.

Kontaktinfo: 

Navn: Anne Line Holgersen

Mail: anneline.holgersen@stendi.no

We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.