Ønsker du å jobbe som Personlig assistent for en mann i Bærum?

Jeg er en hyggelig og sympatisk mann på 47 år som bor i egen leilighet på Eiksmarka i Bærum. Jeg er nå på utkikk etter en eller flere assistenter som drives av å hjelpe andre mennesker og som synes det er gøy å jobbe for å se utvikling og fremskritt.

Jeg har flere utfordringer, og mitt behov for assistanse er 24/7. Jeg trenger hjelp til alt, fra det praktiske om morgenen, daglig engasjement, bistand ved fritidsaktiviteter og forskjellig trening. Familien har hus i Italia, hvor jeg er mange uker i året, både sommer og vinter. Så det er fint hvis du også kunne synes det kan være gøy at arbeidsstedet varierer.

Hva ser vi etter hos deg?

  • Du er gjerne mellom 30-55 år, har godt humør og er på utkikk etter en meningsfull  jobb. Personlig egnethet og god kjemi mellom deg og bruker er det viktigste for oss.
  • Stillingen krever ingen erfaring innen personlig assistanse eller helsevesenet, men  det kan være en fordel.
  • Vi verdsetter gode språklige og skriftlige norskkunnskaper, da dette er viktig for å kunne bistå bruker best mulig. Bestått språkprøve B1 er et krav.
  • Bruker har egen rullestolvennlig bil, så førerkort på manuell bil er en fordel.

Stillingen omfatter jobbing i turnus, både dag, kveld og natt. Du vil bli en del av et allerede godt fungerende team med flere assistenter. Man jobber alltid to og to sammen, og du vil alltid arbeide med en annen, erfaren assistent.

Vi ønsker å få et best mulig inntrykk av søkerne. Vi vil vite hvem du er, og hvorfor vi skal velge nettopp deg til denne jobben. Kun søknader med CV, følgebrev og attester/referanser vil bli vurdert. Søknader blir vurdert fortløpende, men kun aktuelle kandidater vil bli kontaktet.

Du vil bli ansatt i Stendi Assistanse som brukerstyrt personlig assistent (BPA). Foreldre vil være arbeidsledere og sammen sørger vi for at du får god opplæring. Ansiennitet avgjør din lønnssats. Det betales tillegg for kveld/natt, helg og helligdager.

Lyder dette riktig og spennende, hører vi gjerne fra deg.


We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.