Mann 31 år søker flere assistenter

Hva jeg ser etter: 

Deg som er pliktoppfyllende, er opptatt av lange samtaler, liker å lytte samtidig som man gir råd, ikke bruker tid på telefonen på jobb, liker å se film og serier, for det gjør jeg. Og ikke minst liker å finne på ting.

Hvem er jeg? 

En 31 år gammel mann i Oslo, som trenger hjelp til alle dagens gjøremål. Jeg reiser gjerne bort noen helger i måneden, da jeg har min bedre halvdel i en annen by.

Ditt arbeidssted vil være i privat hjem i Oslo

Jeg har hjelp 24 timer i døgnet, så jeg trenger deg som kan jobbe både dagvakter, kveldsvakter og nattevakter, både ukedager og helg, samt reisevirksomhet for de som blir med på det.

Jeg har behov for flere vikarer, og hvis du som søker er ærlig, omsorgsfull og ønsker å gjøre en forskjell, å ikke minst forstår det med å gi og ta, da kan akkurat du være den jeg søker etter som personlig assistent.

Det er ikke et krav om at du har helsefaglig bakgrunn og opplæring vil bli gitt i hjemmet.

I denne rollen må du ta dagene litt som det kommer, og løse utfordringer underveis. Derfor er det en stor fordel om du er løsningsorientert, fleksibel og tilpasningsdyktig. Siden rollen også er fysisk, med f.eks forflytning, er det fint om du er i god fysisk form.

Alle som jobber som BPA må være over 18 år, ha bestått B1 om du ikke har norsk statsborgerskap, og ha plettfri vandel. Er du en proaktiv person som ikke er redd for å gjøre ting du ikke har gjort før, kommer du til å passe godt hos meg!

Har du noen spørsmål om stillingen? Da er det bare å ta kontakt! Jeg ser frem til å ta imot søknaden din.

Kontaktinfo:

Navn Ljubomir Krogsberg

Mail: ljubomirkrogsberg@hotmail.no
______________________________________________________________________ 

Hos Stendi Assistanse får du en unik rolle hos en trygg arbeidsgiver. Vi tar trivselen og sikkerhet til våre ansatte på alvor, så du får god opplæring slik at du har det beste utgangspunktet når du starter i jobben. Vi har gode lønns- og pensjonsordninger, i tillegg til at du er forsikret når du er på jobb. Ikke minst får du en utfordrende hverdag fylt med glede, der du hjelper folk med å ha en bra dag!

Du – en god menneskekjenner som tar utfordringer på strak arm!

I denne rollen må du ta dagene litt som det kommer, og løse utfordringer underveis. Derfor er det en stor fordel om du er løsningsorientert, fleksibel og tilpasningsdyktig.  Alle som jobber som personlig assistent i BPA må være over 18 år, med plettfri vandel. Er du en person som er glad i å jobbe med mennesker, kommer du til å passe godt hos oss!

We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.