Klar for en spennende hverdag, der du gjør en forskjell? Stendi søker helsefagarbeider i Tromsø

Med omsorg i fokus

Som helsefagarbeider i Stendi har du hovedkontakten med våre beboere. Dine oppgaver blir derfor å observere beboere med et klinisk blikk, skrive rapporter, og være til hjelp med din faglige kompetanse. Du er også med på ulike møter sammen med teamet ditt, samt jevnlige møter sammen med kommunen. I denne stillingen jobber du medlever-turnus, som vil si at du jobber 3-7, 4-7 (hvor du jobber 3 dager og har 7 dager fri, for så å jobbe 4 døgn og påfølgende 7 døgn fri). Dette gir deg stor frihet og en fleksibilitet. Med andre ord kan du vente deg en variert hverdag der du møter på ulike utfordringer som du tar på strak arm!

Som ansatt i omsorgstjenesten hos Stendi blir din oppgave å gjøre hverdagen til våre beboere lettere. Du er med på det gode og det vonde, og står som en trygg støtte i dette. Din hjelp bidrar til å gjøre en positiv forskjell, og sammen skaper vi en trygg omsorg som ivaretar alle.

En hverdag preget av utviklingsmuligheter, godt arbeidsmiljø og fleksibilitet

(List opp eller skriv et avsnitt om hva dere tilbyr kandidaten. Husk at du skal prøve å overbevise kandidaten om å jobbe hos dere. Derfor er det viktig at du fremmer hva dere tilbyr av ansattgoder, utviklingsmuligheter og det sosiale miljøet på jobb – altså alt som kan bidra til å gjøre hverdagen til kandidaten bedre.)

  Som Helsefagarbeider hos oss kan du vente deg en rolle der du får vokse både faglig og personlig. Vi har ulike kurs som er skreddersydd til de ulike beboere slik at du føler deg trygg i møte med utfordringene på jobb. Hver avdeling har sosiale sammenkomster, sommerfest og julebord. Du kan dermed vente deg å komme til et hyggelig arbeidsmiljø der du blir godt ivaretatt. I tillegg får du fleksibilitet i rollen, f.eks at du har muligheten til å bytte til andre avdelinger, samt fleksibilitet i vaktsystemet. Dette gir deg muligheten til å studere eller utvikle deg ved siden av jobb!

  Hos Stendi får du en unik rolle hos en trygg arbeidsgiver. Vi tar trivselen og sikkerhet til våre ansatte på alvor, så du får god opplæring slik at du har det beste utgangspunktet når du starter i jobben. Vi har gode lønns- og pensjonsordninger, i tillegg til at du er forsikret når du er på jobb. Ikke minst får du en utfordrende hverdag fylt med glede, der du hjelper folk med å ha en bra dag!

  Du – en trygg person som vil jobbe med mennesker

  Til denne rollen ser vi for oss at du:

  • Er helsefagarbeider/ hjelpepleier eller lignende
  • Er engasjert og tar i et tak når det trengs
  • Er omsorgsfull og har lyst til å jobbe innen omsorgstjenesten
  • Har tatt ulike kurs som kan passe rollen, som ambulanse-kurs eller andre kurs, men dette er kun en fordel
  • Førerkort klasse B
  • Menn oppfordres til å søke

  I denne rollen er ingen dager like, og derfor er det en fordel å være en løsningsorientert og fleksibel person som alltid er klar for nye utfordringer! Vi ser også for oss at du er trygg i deg selv, møter mennesker med respekt, og har forståelse for hvorfor pasientene er på bolig. Alle som jobber i omsorgstjenesten må oppgi politiattest, og snakke godt norsk/ha gjennomført Bergenstest B2. Kjenner du deg igjen i egenskapene som er beskrevet, kommer du til å passe godt hos oss!

  Har du noen spørsmål om stillingen? Da er det bare å ta kontakt! Vi ser frem til å ta imot søknaden din. 

  Kontaktperson:

  Navn: Arthur Jenssen

  Tittel: Leder

  Nummer: 982 39 651

  Informasjon til deg som søker jobb:

   • Dersom du blir innkalt til intervju bes det om at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i teamtailor.

   NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om bank ID eller personnummer i forbindelse med rekrutteringsprosessen. 

   We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.