Ung dame på Jessheim søker flere sommervikarer i juli, samt tilkallingsvikarer- BPA

For å kunne leve et selvstendig og forutsigbar liv trenger jeg hjelp i min hverdag, og søker derfor etter assistenter til min BPA-ordning. Mine utfordringer er angst-relaterte, jeg synes det er vanskelig å være alene, og trenger derfor en rolig og ansvarlig person som kan bidra til ro og trygghet for meg og min datter både dag og natt.

Arbeidstiden vil være 12 timers vakter; mandag til søndag. Dagvakt fra 08.00 – 20.00, og kveld/nattevakt fra 20.00 – 08.00. Nattevakten er hvilende, og vi har eget rom med seng og skrivebord.

Min datter på 14 mnd. og jeg bor i en leilighet rett ved togstasjonen på Jessheim, så det er praktisk og lett å komme hjem til oss. 

Det er viktig for meg at du snakker godt norsk, er utadvendt, pålitelig, ansvarsfull og at du er glad i barn. Jeg glad i å strikke, lage mat, gå turer, shoppe og gå på café.

Hos Stendi Assistanse får du en unik rolle hos en trygg arbeidsgiver. Vi tar trivselen og sikkerhet til våre ansatte på alvor, så du får god opplæring slik at du har det beste utgangspunktet når du starter i jobben. Vi har gode lønns- og pensjonsordninger, i tillegg til at du er forsikret når du er på jobb. Ikke minst får du en utfordrende hverdag fylt med glede, der du hjelper folk med å ha en bra dag!We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.