Vi søker erfarne miljøterapeuter til vårt beredskaps- og ressursteam

 Vi har nå behov for flere dyktige og erfarne miljøterapeuter til vårt beredskaps- og ressursteam. Vi ser etter deg som har et sterkt engasjement for barnevern og som har en inngående forståelse av, og erfaring med konflikthåndtering. 

Nasjonalt ansvar for trygghet og sikkerhet

Som miljøterapeut hos oss vil du få en variert hverdag der din hovedoppgave vil være å bistå, samt veilede ved akutte oppdrag og akuttplasseringer tilknyttet våre barnevernsinstitusjoner.

I tillegg vil en vesentlig del av jobben være å ha nasjonalt opplæringsansvar for trygghet og sikkerhet. Du vil bli en del et kompetent team som vil ha det overordnede ansvaret for støtte, opplæring og veiledning av medarbeidere i våre barnevernsinstitusjoner, beredskapshjem og spesialiserte fosterhjem.

  Raus og robust? Les videre

  Som ansatt hos oss i Stendi må du være forberedt på at det kan gå en kule varmt. Når barn og ungdommer har hatt en vond oppvekst, kan smerte komme til uttrykk på mange ulike vis.

  Det er her du kommer inn. Du som er robust og tålmodig, og evner se humor i dårlige dager og motvilje. Du som er trygg og kan stå støtt, også når de unge bruker uhensiktsmessige mestringsstrategier. Du som tåler en trøkk, er raus og omsorgsfull. Som vet at barn er «vanskelige» fordi de har hatt det vanskelig.

  Som forstår hvordan andre har det, også når du du selv blir provosert, krenket eller såret. Som ser forbi smerteuttrykk og avvisning, og evner møte utrygghet med trygghet. Du som kan glede deg over de små fremskrittene, som kan gi traumebevisst omsorg, ramme inn med kjærlighet og forutsigbarhet.

  100% stilling i medleverturnus

  Vi er nå på utkikk etter flere dyktige medarbeidere som ønsker å utgjøre en forskjell for barn og unge, og kan tilby fire faste 100% stillinger i medleverturnus (3-7, 4-7)

  Medleverturnus innebærer at du flytter inn på institusjonen eller boligen i tre eller fire døgn, og har fri syv døgn mellom vaktene. Medleverturnus skaper større forutsigbarhet for ungdommene og gjør at du som ansatt får ladet batteriene ordentlig, og har stor fleksibilitet med tanke på videreutdanning, ferier og avstand til arbeidsplassen.

  Vi lover deg:

  • Engasjerte kollegaer som vil ønske deg velkommen med åpne armer.
  • Et fagmiljø preget av bred kompetanse og høyt engasjement.
  • Kort vei til en ledelse som lytter og er åpen for innspill og initiativ.
  • Grundig opplæring og jevnlig påfyll fra ledende fagfolk.
  • Tarifflønn og ordnede arbeids-, lønns- og pensjonsforhold. Tillegg for nasjonalt opplæringsansvar.
  • Gode karrieremuligheter internt i organisasjonen.
  • En trygg arbeidsplass med lav turn over.

  Vi forventer at du har:

  • 3-årig sosialfaglig høyskoleutdanning. Herunder sosionom, barnevernspedagog, eller vernepleier.
  • God kjennskap til barnevernloven og konflikthåndtering.
  • Erfaring fra jobb innen barnevern eller institusjon.
  • Stor omsorg for barn og unge.
  • Ståpåvilje og et ønske om å utgjøre en forskjell.
  • Førerkort kl. B.
  • Fylt 25 år og tåler psykiske utfordringer.

  Vi vil gjerne høre fra deg!

  Vår visjon er å gjøre verden litt bedre, ett menneske av gangen. Vi tror på respekt, ansvar, enkelhet og kunnskap, og om du deler våre verdier vil vi veldig gjerne høre fra deg.

  Kontaktpersoner:

  Navn: Jan Olav Haukvik

  Tittel: Institusjonsleder barnevern Oslo og Viken

  Tlf.: 909 91 319

  Navn: Reidun Vestenfor Jerpstad

  Tittel: Leder barnevern Oslo og Viken

  Tlf.: 913 60 567

  Søknadsfrist: 15.11.2023

  Tiltredelse: Snarest
   
  Informasjon til deg som søker jobb:

   • Dersom du blir innkalt til intervju bes det om at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i teamtailor.

   NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om bank ID eller personnummer i forbindelse med rekrutteringsprosessen. 

   We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.