Vi ser etter deg!

Liker du å jobbe med mennesker? Ser du etter en fast jobb med mening? Eller ønsker du å jobbe som tilkallingsvikar og/eller sommerjobb? Her er alt mulig!

Som brukerstyrt personlig assistent gjør du en betydningsfull og viktig jobb, og du får muligheten til å gjøre en stor forskjell i et annet menneskes liv. Jobben er variert og givende, og du får gode betingelser og konkurransedyktig lønn. En personlig assistent hos Stendi Assistanse hjelper til med alle mulige gjøremål, og er i bunn og grunn et frihetsverktøy. Du trenger ikke å ha erfaring, du vil få opplæring. På denne siden kan du lese mer om hvordan det er å jobbe som personlig assistent: https://stendi.no/bpa/jobbe-som-assistent

Nå ser vi etter mange personlige assistenter til spennende faste deltidsstillinger og vikarer hos oss i Bergensområdet. Under kan du lese mer om noen av de forskjellige stillingene.


Stilling nr. 1
Kvinne, 30 å, bosatt på Sandsli, søker etter flere assistenter.  Interessert i å male, som også er jobben. Generelt opptatt av diverse håndarbeid og det vil være behov for assistanse til å gjennomføre håndarbeideprosjekter. Særlig behov for deg som kan jobbe hvilende nattevakt (avlønnes med 1/3 dels timelønn), dag og kveld i helg.

Stilling nr. 2
Aktiv jente på hjul, snart 14 år, bosatt på Fantoft. Har særlig behov for tilkalling assistenter og sommer/ferie vikarer.

Stilling nr. 3
Mann 26 år, bosatt i Bergen. Ser etter deg som er motiverende og er klar for å samarbeide om daglige gjøremål og gjennomføring av ønsker, med trygghet og humor. Ulike typer vakter kan være aktuelle; morgen, dag eller kveld i hverdag og helg. Mor er arbeidsleder.

Til alle stillingene ser vi etter personer som har god arbeidsmoral og er ansvarsbevisste. Det er også krav om at du kan snakke og skrive flytende norsk. Videre ser vi etter folk som er positive, pålitelige og samarbeidsvillige. Har du i tillegg et smil på munnen og sans for service, er det også tipp-topp!

Høres dette interessant ut? Send inn en søknad da vel! For å søke på disse stillingene trenger du kun å svare på noen enkle spørsmål og legge til CVn din.

Lykke til!

 

Kontaktperson:

Navn: Hege Riise

Tittel: Rådgiver

Nummer: 99792775

 

Informasjon til deg som søker jobb:

    NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om bank ID eller personnummer i forbindelse med rekrutteringsprosessen.

    We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.