Vi ser etter deg!

Liker du å jobbe med mennesker? Ser du etter en fast jobb med mening? Eller ønsker du å jobbe som tilkallingsvikar? Her er alt mulig!

Som brukerstyrt personlig assistent gjør du en betydningsfull og viktig jobb, og du får muligheten til å gjøre en stor forskjell i et annet menneskes liv. Jobben er variert og givende, og du får gode betingelser og konkurransedyktig lønn. En personlig assistent hos Stendi Assistanse hjelper til med alle mulige gjøremål, og er i bunn og grunn et frihetsverktøy. Du trenger ikke å ha erfaring, du vil få opplæring. På denne siden kan du lese mer om hvordan det er å jobbe som personlig assistent: https://stendi.no/bpa/jobbe-som-assistent

Nå ser vi etter mange personlige assistenter til spennende faste deltidsstillinger og vikariater hos oss på stedsnavn. Under kan du lese mer om de forskjellige stillingene.

Stilling nr. 1

Kvinne i 40 årene, bosatt på Breistein

ser etter deg som vil gjøre en forskjell for en mamma og som kan jobbe helg, natt eller tilkalling.

  Krav om sertifikat

   

   Stilling nr. 2

  Mann  26 år, bosatt i Bergen

  Ser etter deg som er motiverende og er klar for å samarbeide om daglige gjøremål og gjennomføring av ønsker, med trygghet og humor.  

  Ulike typer vakter kan være aktuelle; morgen, dag eller kveld i hverdag og helg.

    Mor er arbeidsleder.

     

    Stilling nr. 3

     Kvinne i 60 årene, bosatt i Åsane 

     Ser etter deg som er engasjert og trives i en hverdag hvor man tar mulighetene livet byr på. 

      Krav om sertifikat

        Stilling nr. 4

       Kvinne i 20 årene, bosatt i Åsane

       Ser etter deg som deler engasjementet og interessene til en kvinne i begynnelsen av 20 årene og kan jobbe dag eller kveld, både helg og ukedag. Både faste stillinger og tilkalling er mulig.

        Sertifikat

        Stilling nr. 5

        Kvinne i 40 årene, bosatt i Arna

        Ser etter deg som liker en prat og trives i en rolig hverdag og som kan jobbe helg og som tilkalling assistent. 


        Stilling nr. 6

        Kvinne i 40 årene, bosatt i Bergen 

        Ser etter som deg som trives på tur, med aktiviteter og å være sammen. Behov for tilkalling som også kan jobbe natt og helg.

         

        Til alle stillingene ser vi etter personer som har god arbeidsmoral og er ansvarsbevisste. Det er også krav om at du kan snakke og skrive flytende norsk. Videre ser vi etter folk som er positive, pålitelige og samarbeidsvillige. Har du i tillegg et smil på munnen og sans for service, er det også tipp-topp!

        Høres dette interessant ut? Send inn en søknad da vel! For å søke på disse stillingene trenger du kun å svare på noen enkle spørsmål og legge til CVn din.

        Lykke til!

         

        Kontaktperson:

        Navn: Hege Riise

        Tittel: Rådgiver

        Nummer: 99792775

         

        Informasjon til deg som søker jobb:

         NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om bank ID eller personnummer i forbindelse med rekrutteringsprosessen.

         We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.