Aktiv dame på Lambertseter trenger et par ekstra øyne– kan jeg låne dine?

Jeg er omkring 40 år gammel og bor i en leilighet sammen med førerhunden min. Jeg liker å lære noe nytt og trives ute på tur i all slags vær, og er aktiv i kirke og menighetsliv. Ellers går det mye i sang og piano, strikking og hundetrening.

Arbeidsoppgaver hos meg er blant annet lesing av tekster, syns-tolke (beskrive det du ser med ord), ledsage (altså sørge for at jeg kan ferdes trygt inne og ute), finne fram til steder jeg skal til, rengjøring, matlaging, hjelp til innkjøp og ellers annet som dukker opp. Følge på kurs, arrangementer og vennebesøk er også aktuelt. Det er helt nødvendig at du er fortrolig med hund, og om du kan klippe klør og rense ører er det supert!

Hvem ser jeg etter?

Språket er vårt viktigste arbeidsverktøy og du bør beherske norsk godt muntlig og skriftlig. Du bør ha vaska et gulv og mestre litt enkel matlaging. Du liker å samarbeide og du kan tåle varierte dager med mye og/eller lite å gjøre. Noen ganger må du løse oppgaver selv, men oftest løser vi dem sammen. Kan du lese noter? Plukke opp en mistet strikkemaske? Holde styr på en leken labrador i nysnø og vind?

Jeg hadde satt pris på om du er trygg og ansvarsbevisst. At du kommer til avtalt tid skaper forutsigbarhet for meg! Som BPA kommer du tett på livet mitt både i medgang og motgang. Å være assistent betyr at du gjør det mulig for meg å stå tryggere i utfordringer og å kunne glede meg mer over seiere i hverdagen!

Du vil få god opplæring og vaktene er vanligvis ca 4 timer lange – mandag, onsdag og fredag, 10-14). Kvelder og helger vil variere litt fra uke til uke.

 

Har du spørsmål til stillingen, ta kontakt med Rådgiver Gry Roede Almaas på epost:  gry.roede.almaas@stendi.no

We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.