Nattevaktstilling som BPA i Asker!

BPA jobber kan være veldig forskjellige og jobben hos meg handler om mer enn å være armer og ben. Jeg er 19 år og sterkt fysisk funksjonshemmet. Det betyr at jeg sitter i rullestol og bruker datakommunikasjon. Dette er en litt annerledes jobb der du kommer tett på meg som har et veldig stort behov for praktisk assistanse. Det er kanskje ikke verdens enkleste jobb fordi jeg trenger hjelp til så mye, går på skole, har masse hjelpemidler, bil og er en sosial fyr som vil mye.

Jeg ser etter sosiale personer med godt humør som trives godt sammen med ungdom i fast nattevaktstilling på ca. 50%.  

Du vil jobbe tett på resten av familien da jeg bor med familien min og oppgavene du kan forvente er: Stell, observasjon og diverse små oppgaver ila natten. Derfor er det viktig at du kommuniserer godt, er fleksibel og praktisk anlagt. 

Det aller viktigste er at du ønsker deg et stabilt arbeidsforhold over 1-2 år, trives med litt ulike dager og har lyst til å lære.

Vi bor sentralt ved toget i Asker, ca 20 min fra Nationaltheatret eller Drammen, og det er også gode bussforbindelser i umiddelbar nærhet.

Ta gjerne kontakt ved spørsmål eller tips noen du kjenner. Oppstart i løpet av våren 2024.

____________________________________________________________________ 

Hva kan du vente deg som personlig assistent?

Slik kommer arbeidshverdagen din til å se ut:

Jobben er veldig lærerik, og en skikkelig viktig jobb der innsatsen din betyr noe for meg hver dag. Jeg går for å være en hyggelig fyr, jeg har venner og liker å finne på ting. Jeg trener og reiser så ofte jeg kan. Kort sagt, jeg er sterkt fysisk funksjonshemmet, men ønsker å leve så normalt som mulig. Jeg bor sammen med resten av familien og en hund i Asker. Du kan ikke være allergisk mot hund.

Gjør en forskjell på jobb

Hos Stendi Assistanse får du en unik rolle hos en trygg arbeidsgiver. Vi tar trivselen og sikkerhet til våre ansatte på alvor, så du får god opplæring slik at du har det beste utgangspunktet når du starter i jobben. Vi har gode lønns- og pensjonsordninger, i tillegg til at du er forsikret når du er på jobb. Ikke minst får du en utfordrende hverdag fylt med glede, der du hjelper folk med å ha en bra dag!

I denne rollen må du ta dagene litt som det kommer, og løse utfordringer underveis. Derfor er det en stor fordel om du er løsningsorientert, fleksibel og tilpasningsdyktig. Siden rollen ofte kan være fysisk, med f.eks løfting, er det fint om du er i god fysisk form. Alle som jobber som personlig assistent i BPA må være over 18 år, med plettfri vandel. Er du en person som er glad i å jobbe med mennesker, kommer du til å passe godt hos oss!

______________________________________________________________________

“Det å bli personlig assistent er noe av det beste jeg har gjort, og jeg har det gøy når jeg er på jobb. Man må ta stilling til nye caser hele tiden og har en arbeidsdag som er så unik og ulik hverandre. Å gå ut av komfortsonen min synes jeg er det beste med jobben, og det er fantastisk utfordrende. Jeg har sjela mi i jobben og synes det er helt magisk å være assistent.”

Trine, Assistent, jobbet som BPA siden 2015.

______________________________________________________________________

Har du noen spørsmål om stillingen? Da er det bare å ta kontakt! Vi ser frem til å ta imot søknaden din.

Kontaktinfo Arbeidsleder:

Navn: Nina Angellsen-Storvik

Mail: nina.a-s@outlook.com

We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.