Stendi søker tilkallingsvikarer i medleverturnus til våre boliger i Vestfold og Telemark

Våre ansatte bistår våre beboere med tett oppfølging og veiledning i det daglige slik at de opplever livsmestring der de er. Slik kommer arbeidshverdagen din til å se ut: Ved våre avdelinger vil store deler av dagen bestå av brukerrettet målrettet miljøarbeid. Vi søker deg som er trygg, tar initiativ og har evnen til å skape gode relasjoner. Er du nyutdannet, eller under utdanning innen helse og sosialfag oppfordres du til å søke, og det finnes muligheter for å jobbe ved siden av studiet. Vi trenger også deg som ikke har utdanningen, men som har lang erfaring med arbeid med mennesker og det å stå i krevende situasjoner. Du er med på det gode og det vonde, og står som en trygg støtte i dette. Din hjelp bidrar til å gjøre en positiv forskjell, og sammen skaper vi en trygg omsorg som ivaretar alle. Våre verdier Respekt, Kunnskap, Enkelhet og Ansvar står sterkt i vår hverdag.

Til denne rollen ser vi for oss at du:

 • Er en lagspiller som jobber selvstendig og i team, motiverer og skaper et godt arbeidsmiljø, og føler et ansvar for å nå felles mål på avdelingen.
 • Er engasjert og tar i et tak når det trengs, og kan takle atferd og stell.
 • Er initiativrik og har gjennomføringskraft.
 • Møter beboere, pårørende og kolleger med ydmykhet, respekt og verdighet
 • Er god på å kommunisere og skape gode relasjoner
 • Er fleksibel med stor arbeidskapasitet
 • Er omsorgsfull og har lyst til å jobbe innen omsorgstjenester.

I denne rollen er ingen dager like, og derfor er det en fordel å være en løsningsorientert og fleksibel person som alltid er klar for nye utfordringer! Vi ser også for oss at du er trygg i deg selv, møter både beboere og kolleger med respekt, og har forståelse for hver enkelt beboer sine behov. Alle som jobber i omsorgstjenester hos oss må oppgi politiattest. Kjenner du deg igjen i egenskapene og verdiene som er beskrevet, kommer du til å passe godt hos oss!

 • Engasjerte kolleger og et godt fagmiljø
 • Vi tilbyr en spennende arbeidshverdag med ulike utfordringer og sammensatte arbeidsoppgaver.
 • Som miljøarbeider og miljøterapeut hos oss får du være med å skape den beste hverdagen for beboerne våre. Du kan utgjøre en forskjell i noens liv.
 • Lønn etter tariff
 • Døgnturnus (3-7-4-7). I en medleverturnus hos oss bor du på jobb fra mandag til torsdag formiddag, før påfølgende en uke med fri, og deretter tors-mandag. Det er behov for vikarer på flere avdelinger i Skien/Porsgrunn/Bamble og Larvik. Ved våre avdelinger bor det mennesker med svært ulike utfordringer bl.a. lett psykisk utviklingshemming, utfordrende atferd og komplekse psykiatriske diagnoser med tilleggsutfordringer innen rus og/eller utfordrende atferd. Flere av våre brukere har dobbeltdiagnoser eller har av andre årsaker behov for høyere bemanningstetthet. Det er ønskelig at du spesifiserer hvilken brukergruppe du har erfaring med i søkerbrevet. Samtidig er dagene ulike og det er ofte høyt tempo, derfor er vi på utkikk etter deg som har evnen til å omstille deg og arbeide med mennesker uavhengig av deres utfordringer. Med andre ord kan du vente deg en variert hverdag der du møter på ulike utfordringer som du tar på strak arm!

Søknadsfrist 8.1.2024, oppstart snarest.

   

  Kontaktperson:

  Navn: Anders Haugseth

  Tittel: Avdelingsleder

  Mail/ tlf. Nummer: anders.haugseth@stendi.no/92224894

  Informasjon til deg som søker jobb:

   • Dersom du blir innkalt til intervju bes det om at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i teamtailor.

   NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om bank ID eller personnummer i forbindelse med rekrutteringsprosessen. 9

   We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.