Klar for en spennende hverdag, der du gjør en forskjell?

Med omsorg i fokus

Slik kommer arbeidshverdagen din til å se ut:

Som miljøterapeut i omsorgsbolig er du nærperson for vår beboer. Dine oppgaver er å yte bistand som bidrar til økt mestringsfølelse, tilrettelegge med et miljøterapeutisk blikk og planlegge og organisere hverdagen slik at beboer opplever overkommelige utfordringer med støtte i ryggen. Når beboer har det som verst, trengs du mest, og du står stødig i møte med utfordrende atferdsuttrykk.

Stillingene som lyses ut er:

 • medleverstillinger med 3-7-4-7 rotasjon
 • langvatker på 12,5 timer

Dette gir deg stor frihet og en fleksibilitet. Med andre ord kan du vente deg en variert hverdag der du møter på ulike utfordringer som du tar på strak arm!

Som ansatt i omsorgstjenesten hos Stendi blir din oppgave å gjøre hverdagen til våre beboere lettere. Du er med på det gode og det vonde, og står som en trygg støtte i dette. Din hjelp bidrar til å gjøre en positiv forskjell, og sammen skaper vi en trygg omsorg som ivaretar alle.

En hverdag preget av utviklingsmuligheter, godt arbeidsmiljø og fleksibilitet

  Som miljøterapeut hos oss kan du vente deg en rolle der du får vokse både faglig og personlig. Du kan vente deg å komme til et hyggelig arbeidsmiljø der du blir godt ivaretatt. Du er også med på ulike møter sammen med teamet ditt, samt jevnlige møter sammen med ledelse og støtteapparat. I tillegg får du fleksibilitet i rollen, f.eks at du har muligheten til å bytte til andre avdelinger, samt fleksibilitet i vaktsystemet. Dette gir deg muligheten til å studere eller utvikle deg ved siden av jobb.

   

  Hos Stendi får du en unik rolle hos en trygg arbeidsgiver. Vi tar trivselen og sikkerhet til våre ansatte på alvor, så du får god opplæring slik at du har det beste utgangspunktet når du starter i jobben. Vi har gode lønns- og pensjonsordninger, i tillegg til at du er forsikret når du er på jobb. Ikke minst får du en utfordrende hverdag fylt med glede, der du hjelper folk med å ha en bra dag!


  Du – en trygg person som vil jobbe med mennesker

  Til denne rollen ser vi for oss at du:

  • Har 3-årig bachelorutdanning som sykepleier, vernepleier, psykologi, miljøterapeut eller lignende
  • Er engasjert og tar i et tak når det trengs
  • Er omsorgsfull og har lyst til å jobbe innen omsorgstjenesten
  • Erfaring fra omsorgstjenesten
  • Førerkort klasse B

  I denne rollen er ingen dager like, og derfor er det en fordel å være en løsningsorientert og fleksibel person som alltid er klar for nye utfordringer! Vi ser også for oss at du er trygg i deg selv, møter mennesker med respekt, og har forståelse for hvorfor beboerne er på bolig. Alle som jobber i omsorgstjenesten må oppgi politiattest, og snakke godt norsk/ha gjennomført Bergenstest B2. Kjenner du deg igjen i egenskapene som er beskrevet, kommer du til å passe godt hos oss!

  Har du noen spørsmål om stillingen? Da er det bare å ta kontakt! Vi ser frem til å ta imot søknaden din.

   Kontaktperson:

   Navn: Henriette Lund Garnes

   Tittel: Avdelingsleder

   Nummer: 975 36 211

    

   Informasjon til deg som søker jobb:

    • Dersom du blir innkalt til intervju bes det om at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i teamtailor.

    NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om bank ID eller personnummer i forbindelse med rekrutteringsprosessen. 

    We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.