Stendi søker avdelingsleder til en nyopprettet avdeling i Region Sør-Vest.

Stendi søker avdelingsleder til en avdeling i Region Sør -Vest.

Stendi søker avdelingsleder til en nyopprettet avdeling:

AVDELING MOI I ROGALAND 

Vi søker etter kandidater som bor på strekningen Mandal-Stavanger.

Moi er vår nyopprettede barneverninstitusjon på Moi i Rogaland. Målgruppen for avdelingen er ungdommer med atferdsvansker med høy risiko for videre problemutvikling. Avdelingen jobber etter forløp behandling. Avdelingen vil være samorganisert med avdelinger i Agder.

Vi ønsker oss en avdelingsleder som ikke er redd for å satse på noe nytt, og som tør å tenke nye tanker, uttrykke dem, og sette dem ut i livet. Du har generelt god arbeidslyst og godt humør, og er ikke redd for å bli utfordret av ungdommer eller medarbeidere. Du liker at det er hektisk og varierte arbeidsoppgaver, og trives med de roligere periodene der det er rom for å fylle på med ting som gir energi. Du er fleksibel, og setter pris på å bli møtt med den samme fleksibiliteten.

En avdelingsleder i Stendi skal kvalitetssikre at avdelingen følger opp interne og eksterne krav, og at avdelingens praksis er i tråd med lovverk, avtaler, retningslinjer og planer. På samme tid trenger vi at du er på jakt etter gode løsninger, og kan vise kreativitet innenfor de rammene som er gitt.

Du vil være avgjørende for våre medarbeideres trivsel på arbeidsplassen. Våre medarbeidere ønsker seg en leder som utfordrer og engasjerer, men som samtidig er empatisk og omsorgsfull. Som avdelingsleder hos oss vil du ha personalansvar for dine ansatte, i tillegg til direkte og indirekte oppfølging av ungdommene. Du får muligheten til å jobbe administrativt med ledelse, turnusplanlegging og økonomistyring, samtidig som du også vil kunne utøve praksis på fagområdet ditt. Du vil ha et fagansvar for avdelingen, og skal bidra til å utvikle arbeids- og fagmiljøet blant dine ansatte gjennom helhetlig ledelse. Du vil bli inkludert i et tverrfaglig lederforum som består av ledere på ulike nivåer i Stendi, som også har andre tilknyttede ressurspersoner.

Som avdelingsleder på nyopprettet avdeling vil det stilles ekstra krav til tilstedeværelse i den første perioden for å skape god drift. Du vil også få være med på å identifisere styrker i team, og sette disse sammen på best mulig vis for å møte de utfordringer som kommer. Du vil jobbe tett med institusjonsleder i denne perioden, også med tanke på opplæringen i våre systemer.

Stendi AS er en kunnskapsbedrift og vi legger til rette for videreutvikling. Vi har tariffavtale og avtale om inkluderende arbeidsliv. Stendi er opptatt av et godt arbeidsmiljø og legger vekt på å bygge en kultur preget av omsorg, engasjement, fleksibilitet og kreativitet.

Ansvarsområde:

 • Avdelingsleder er faglig, administrativt, økonomisk ansvarlig og har personalansvar.
 • Ansvar for faglig drift, herunder fagutvikling, kompetanseheving/opplæring for personalet.
 • Kvalitetssikring av det faglige arbeidet, sørge for god internkontroll på alle driftsområder, budsjett, regnskap/økonomi, HMS.
 • Ansvar for å opprettholde og utvikle godt samarbeid med interne og eksterne samarbeidspartnere.

Kvalifikasjoner:

 • Minimum tre års utdanning fra høyskole innen helse- og sosialfag.
 • Ledererfaring fra tilsvarende virksomhet.
 • Kjennskap til arbeidsmetodikk for målgruppene.
 • Evne til å motivere, lede og utvikle personalgruppen.

Personlige egenskaper:

 • Du liker en variert og spennende arbeidshverdag
 • Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner og evne til å motivere dine medarbeidere.
 • Du har gjennomføringskraft.
 • Du er tydelig og trygg i lederrollen, fleksibel med stor arbeidskapasitet.

Det legges stor vekt på personlige egenskaper.

Vi tilbyr:

 • Engasjert personalgruppe og kollegaer
 • Gode muligheter for personlig og profesjonell vekst i et selskap i fremgang (blant annet har Stendi et samarbeid med VID for utdannelse av avdelingsledere, 15 studiepoeng)
 • Lønn etter avtale

  Kontaktperson:

  Jorund Lønn

  Tittel: Institusjonsleder

  Tlf: 48892873

   Albert Veliqi

  Tittel: Personalansvarlig/Avdelingsleder

  Tlf: 91636118

  Informasjon til deg som søker jobb:

   • Dersom du blir innkalt til intervju bes det om at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i teamtailor.

   NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om bank ID eller personnummer i forbindelse med rekrutteringsprosessen.

   We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.