Søker trivelig og sosial BPA som kan bidra til lysere dager

Jeg er en ungdommelig dame på 65 år, som søker etter en personlig assistent på tilkalling. Jeg er varm og god, men har også bein i nesa. Jeg er en sosial dame med masse humor, og kan gjerne finne på å snakke meg bort over en kopp kaffe eller to, så god kjemi er viktig.

Jeg leter etter en hyggelig og jovial person, som selv er sosial og har humor. Jeg trenger hjelp med litt morgenstell, ordne frokost, og som muligens må være med på nødvendige utflukter.

Siden jeg bor i en enebolig så trenger jeg hjelp til vanlig vedlikeholdsarbeid av huset, men det kreves ikke at du er snekker. Jeg har også et fint og koselig uteområde rundt huset om jeg setter stor pris på, og som jeg tilbringer mye tid med. Derfor trenger jeg også hjelp til hagearbeid, alt fra å stelle blomster til klipping av gress, måke litt snø o.l. Men jeg setter og stor pris på hyggelig kaffeslabberas i hagen min.

Det som er viktig for meg er at du er ryddig, pliktoppfyllende, arbeidsom, hyggelig og at du er glad i en god latter. Det er veldig viktig for meg at du også er pålitelig, at jeg vet at arbeidsoppgavene blir gjort og at avtaler blir holdt.

Arbeidstiden blir vi enige om, samt at jeg ønsker at du kan være tilkalling v/sykdom e.l til eksisterende BPA.

Jeg blir din daglige leder i arbeidet, samtidig som du får ansettelse i Stendi Assistanse med ryddige lønns- og arbeidsforhold.

Gyldig politiattest må fremvises før ansettelse.

We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.