Klar for en spennende hverdag, der du gjør en forskjell? Stendi søker Miljøterapeut

Med omsorg i fokus

Slik kommer arbeidshverdagen din til å se ut:

Vi søker etter en god medarbeider i medleverturnus til vår avdeling på Jæren. Vår ambisjon er å være best på tilrettelegging av individuelle tjenester gjennom høyt faglig fokus i alle ledd. Vi søker derfor en engasjert og nytenkende person, som har lyst til å være med som positiv medarbeider i boligen. Vi tilbyr en variert arbeidshverdag med ulike utfordringer og sammensatte arbeidsoppgaver. Som ansatt i Stendi Heimta AS vil du være med å hjelpe våre tjenestemottakere til et selvstendig og meningsfullt liv, gjennom den daglige bistanden du er med på å gi. Vi driver målrettet miljøarbeid med fokus på den enkeltes evner og ressurser, og er opptatt av at våre tjenestemottakere skal ha en meningsfull hverdag som er individuelt tilpasset.

Som ansatt vil du oppleve både dager med mye aktivitet utenfor boligen, og andre dager hvor mye tid tilbringes i boligen. Vi søker deg som evner å sette grenser og skape trygge rammer gjennom gode relasjoner i arbeid med mennesker. Det kan forekomme utfordrende atferd.

 

Som ansatt i omsorgstjenesten hos Stendi Heimta blir din oppgave å gjøre hverdagen til våre beboere lettere. Du er med på det gode og det vonde, og står som en trygg støtte i dette. Din hjelp bidrar til å gjøre en positiv forskjell, og sammen skaper vi en trygg omsorg som ivaretar alle.

En hverdag preget av utviklingsmuligheter, godt arbeidsmiljø og fleksibilitet

I denne stillingen jobber du medlever-turnus, som vil si at du er på jobb 3-4 døgn, og har fri en hel uke mellom vaktene. Dette gir deg stor frihet og en fleksibilitet i hverdagen.

Hos Stendi Heimta får du en unik rolle hos en trygg arbeidsgiver. Vi tar trivselen og sikkerhet til våre ansatte på alvor, så du får god opplæring slik at du har det beste utgangspunktet når du starter i jobben. Vi har gode lønns- og pensjonsordninger, i tillegg til at du er forsikret når du er på jobb. Ikke minst får du en utfordrende hverdag fylt med glede, der du hjelper folk med å ha en bra dag!

Du – en trygg person som vil jobbe med mennesker.


Kvalifikasjoner

 • Minimum treårig høyskole utdanning 
 • Evne til å jobbe målrettet etter miljøterapeutiske tiltak
 • Erfaring fra arbeid med utviklingshemmede
 • Erfaring med utfordrende atferd og kapittel 9
 • Førerkort klasse B

I denne rollen er ingen dager like, og derfor er det en fordel å være en løsningsorientert og fleksibel person som alltid er klar for nye utfordringer! Vi ser også for oss at du er trygg i deg selv, møter mennesker med respekt, og har forståelse for hvorfor pasientene er på bolig. Alle som jobber i omsorgstjenesten må oppgi politiattest, og snakke godt norsk/ha gjennomført Bergenstest B2. Kjenner du deg igjen i egenskapene som er beskrevet, kommer du til å passe godt hos oss!

  Har du noen spørsmål om stillingen? Da er det bare å ta kontakt! Vi ser frem til å ta imot søknaden din.

  Kontaktperson:

  Navn: Alexander Brown

  Tittel: Avdelingsleder

  Nummer: +47 90653477

  Informasjon til deg som søker jobb:

   • Dersom du blir innkalt til intervju bes det om at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i teamtailor.

   NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om bank ID eller personnummer i forbindelse med rekrutteringsprosessen.

   We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.