Er det akkurat DEG jeg er på jakt etter?

Eimund er en ung mann på 25 år som er bosatt på Kongsberg. Han bor i  egen leilighet og har derfor behov for omsorgsfulle folk rundt seg som kan hjelpe seg  til et selvstendig liv. Han er  er psykisk utviklingshemmet, moderat grad. Ellers er han frisk og sunn og bruker ikke faste medisiner. 

Han er en rolig og harmonisk gutt og veldig glad i Lego og iPad. Han beveger seg lett og fint til fots og er glad i å gå på tur, svømme i svømmehallen, sykle på 2-seters el-sykkel og være sammen med venner. Vi ser etter deg som viser omsorg og er snill. Du bør ha en rolig fremtoning og skape tillit. Du klarer å samarbeide godt, og kanskje har du noen pedagogiske egenskaper også.

I denne rollen forventes det at du klarer å mestre hovedansvaret for praktisk bistand i hjemmet. Dine oppgaver vil bla.annet være å lage mat, handling, renhold og samtidig hjelpe til noe ved personlig hygiene. 

Samtidig er det viktig at du kan støtte og veilede han i å leve et sosialt liv. 

For eksempel å være sammen med venner samt  delta i fritidsaktiviteter (svømming og turn). Det er også fint om du liker å gå på tur, enten det er i naturen eller i byen. 

Han tar lite initiativ selv og har et begrenset språk, men han kommuniserer likevel på tydelig måte. Det er derfor viktig at du er en menneskekjenner og vet hvordan du skal skape gode relasjoner til en du skal jobbe tett med. 

Det er behov for assistenter i ulik stillingsprosent, og vi søker deg som kan gå inn i en turnus hvor man  jobber aften, hvilende nattevakter og langvakter i helg.

Kvalifikasjoner:

  • Plettfri vandel
  • Førerkort klasse B
  • Gode kommunikasjonsferdigheter

Ser frem til å møte akkurat deg på et intervju!

We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.