Vil du ha en givende jobb, der du er med å påvirke barn og ungdoms hverdag?

Våre barnevernsinstitusjoner i Molde og Hustadvika kommune trenger flere gode tilkallingsvikarer!

Vi søker miljøterapeuter, med relevant sosialfaglig bachelor, med et ønske om å utgjøre en stor forskjell for våre beboere. Det er behov for tilkallingsvikarer og sommervikarer til medleverturnus og/eller nattarbeid. 

  Hos oss er ingen dag lik

  Den viktigste oppgaven er å være en omsorgsperson for  ungdommen som du bor med, og være en person som de kan forholde seg til. Du følger opp, hjelper med skole og er med på andre aktiviteter i hverdagen. Noen ganger er dere ute å bowler, mens andre dager er dere hjemme å ser film, eller gjør noe helt annet. Utover dette tilpasses dagene ut fra barna og ungdommens behov. Hos oss lever dagene sitt eget liv, noe som gir stor variasjon i rollen.

  Er du en som trives i kontakt med mennesker?

  Vi ønsker oss en person som er flink til å skape tillit og gode relasjoner til ungdommen som bor hos oss. For å lykkes med det, ser vi for oss at du som person er tålmodig og forståelsesfull. Du setter alltid menneske i sentrum, lytter, ser og bygger videre på de gode øyeblikkene til barna og ungdommen.

  De som bor her kommer ofte fra en utfordrende livssituasjon, som gjør at de kan oppfatte noe eller reagere på en uforventet måte. Derfor er det viktig at du som person er fleksibel og trygg. Du må kunne omstille deg på kort tid, og du evner å ta dagligdagse utfordringer på strak arm.

   Du har en vennlig innstilling og gode samarbeidsevner. Du må trives med å jobbe tett på og sammen med andre mennesker, da dette er en stor del av jobben.

   Kvalifikasjoner:

   • Helse-og sosialfaglig bachelorgrad. Andre relevante bachelorgrader vurderes også.
   • Du behersker norsk skriftlig og muntlig.
   • Du har førerkort klasse B.

    

     Hvorfor burde du jobbe hos oss?

     Vi kan tilby en meningsfull og givende jobb, der du ser hva din innsats betyr for  ungdommen som du jobber med.

     Stendi legger stor vekt på å se, høre og lytte til de ansatte. Det er alltid rom for dine innspill, tanker og tilbakemeldinger.

      
     Informasjon til deg som søker jobb:

      • Dersom du blir innkalt til intervju bes det om at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i teamtailor.

      NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om bank ID eller personnummer i forbindelse med rekrutteringsprosessen. 

      We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.