Klar for en spennende hverdag, der du gjør en forskjell?

En hverdag der du gjør en forskjell:

Stendi Lyngbakken er en avdeling for heldøgns omsorgstjenester, som ligger 5 min unna Sandvika sentrum. Avdelingen trenger flere medarbeidere, og vi ser etter deg som ønsker å bidra til å skape et sterkt lag med et spennende fagmiljø!

Boligen er et hjem for mennesker med ulike bistandsbehov, med hovedvekt innenfor ROP- segmentet. Vi har for øyeblikket 9 beboere. Hos oss får brukerne tydelige forventninger, rammer og strukturer, i kombinasjon med takhøyde, fleksibilitet og omsorg. Arbeidet i boligen handler om å hjelpe brukerne med mål om en meningsfull hverdag. Brukerne får faste måltider, hjelp til å opprette, huske og gjennomføre avtaler, bistand i forhold ADL, hjelp til å administrere medisiner m.m

Stillingen vi utlyser er 100% fast ansettelse i langvakt stilling, dvs 12 timer. (fortrinnvis langvakter med fokus på langfri mellom økter) Arbeidsoppgavene vil være allsidige, og du vil være involvert i ulike aktiviteter knyttet til brukernes liv. Ingen dager er like, så om du trives med varierte og utfordrende dager er dette stillingen for deg!

Hos Stendi får du en unik rolle hos en trygg arbeids.giver. Vi tar trivselen og sikkerhet til våre ansatte på alvor, så du får god opplæring slik at du har det beste utgangspunktet når du starter i jobben. Vi har gode lønns- og pensjonsordninger, i tillegg til at du er forsikret når du er på jobb. Ikke minst får du en utfordrende hverdag fylt med glede, der du hjelper folk med å ha en bra dag!

Du – en trygg person som vil jobbe med mennesker

Engasjerte kollegaer i et godt fagmiljø:

Når du starter i rollen får du god opplæring og kurs. Med eget

opplæringsprogram holder vi et faglig høyt nivå, og vi legger til rette for videreutdanning innenfor den retningen du ønsker.

Vi har et bredt spekter av ulike profesjoner med et høyt tverrfaglig samarbeid.

Stendi er best i det vi gjør og er ledende innen private helsetjenester i Norden. Vi utvikler bransjens beste medarbeidere, investerer i bærekraftig vekst og kvalitet i tjenestene. Vi ser utfordringene og vi håndterer dem. Ofte får vi utfordringer som andre ikke har fått ti fordi vi er så gode og løsningsorienterte.

Det er enkelt å være ansatt hos Stendi. Vi ønsker å være fleksible og gi fri/bytte vakter når du har behov for det.

Du – en empatisk person med gode vurderingsevner:

Til denne stillingen er det et krav at du har 3-årig helse-/ sosialfaglig utdannelse på høyskole innenfor disse profesjonene: sykepleier, vernepleier, barnevernspedagog, sosionom, bachelor i psykologi og ergoterapi.

Erfaring innen miljøarbeid eller lignende arbeid er en fordel.

Akutte situasjoner kan oppstå, og da er det viktig at du klarer å stå i disse krevende situasjonene og løse de sammen med teamet. Vi ser derfor for oss at du er tydelig i din kommunikasjon, løsningsorientert og har god gjennomføringsevne.

I stillingen kommer du til å samarbeide mye med dyktige kollegaer, så gode samarbeidsevner er viktig. Vi søker deg som godtar alle for dem de er, både når det gjelder kollegaer og brukere. Å være en god relasjonsbygger er derfor et must i denne rollen.

Våre ansatte må også ha førerkort på bil.

Har du noen spørsmål om stillingen? Da er det bare å ta kontakt! Vi ser frem til å ta imot søknaden din.

Kontaktperson:

Navn: Jan-Erik Jensen

Tittel: Avdelingsleder

Epost: jan-erik.jensen@stendi.no

Informasjon til deg som søker jobb:

    • Dersom du blir innkalt til intervju bes det om at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i teamtailor.

    NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om bank ID eller personnummer i forbindelse med rekrutteringsprosessen.

    We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.