Miljøterapeuter/-arbeidere søkes til nytt, spennende prosjekt

Med omsorg i fokus
Stendi AS, avdeling Kirkelina søker miljøarbeidere i langvaktsturnus (natt), med arbeid hver tredje helg, samt tilkallingsvikarer. Vår bolig er lokalisert på Tranby i Lier, og beboerne har primært diagnoser som psykiske lidelser, psykisk utviklingshemming og/eller autismespekterforstyrrelser. Boligen er nylig totalrenovert, og inneholder 10 beboerleiligheter, samt fellesareal for beboere og personal. Er du trygg i deg selv, har erfaring fra arbeid med mennesker med psykiske lidelser og utfordrende atferd, arbeider godt i team og evner å etablere ro? Da er det deg vi leter etter! 

Slik kommer arbeidshverdagen din til å se ut: 
Som ansatt i vår bolig følger du beboerne gjennom sin hverdag. Dine oppgaver blir derfor å tilrettelegge for aktiviteter, ernæring, ADL-ferdigheter, trygghet, mestring og utvikling. Du er også med på ulike møter sammen med teamet ditt, samt jevnlige møter med kommunen og andre samarbeidende instanser. På Kirkelina har vi daglige møtepunkter som skaper en arena for refleksjon, veiledning, drøfting og eventuell debriefing. 

Vi skal etablere et nytt spennende tiltak i boligen, og søker derfor etter flere ansatte som vil være med på laget! I de aktuelle stillingene jobber du langvakt-turnus, som vil si at du er på jobb 12 eller 12,5timer om gangen, med lengre friperioder i turnusen. Dette gir deg stor frihet og fleksibilitet. Med andre ord kan du vente deg en variert hverdag der du møter på ulike utfordringer og muligheter for faglig og personlig utvikling. 

Som ansatt i omsorgstjenesten hos Stendi blir din oppgave å gjøre hverdagen til våre beboere lettere. Du er med på det gode og det vonde, og står som en trygg støtte i dette. Din hjelp bidrar til å gjøre en positiv forskjell, og sammen skaper vi en trygg omsorg som ivaretar alle.

En hverdag preget av utviklingsmuligheter, godt arbeidsmiljø og fleksibilitet

 • En engasjert og kreativ personalgruppe med beboerne i fokus
 • Humor og god takhøyde blant alle ansatte
 • Høyt fokus på fag og personlig utvikling
 • Teambuilding, workshops og fagdager
 • Felles måltider med fokus på sunn og variert kost

Som ansatt hos oss kan du vente deg en rolle der du får vokse både faglig og personlig. Vi har ulike kurs og fagdager som er skreddersydd til de ulike beboernes behov slik at du føler deg trygg i møte med utfordringene på jobb. Stendi er nå i gang med implementering av PAS (positiv atferdsstøtte) i boligene, og det vil bli lagt opp til fagdager og ulike møtearenaer hvor dette er i fokus. 

Personalgruppen har høyt fokus på arbeidsmiljø, og arrangerer jevnlige sosiale sammenkomster som lønningspils, sommerfest og julebord. Du kan dermed vente deg å komme til et hyggelig arbeidsmiljø der du blir godt ivaretatt.

Hos Stendi får du en unik rolle hos en trygg arbeidsgiver. Vi tar trivselen og sikkerhet til våre ansatte på alvor, så du får god opplæring slik at du har det beste utgangspunktet når du starter i jobben. Vi har gode lønns- og pensjonsordninger, i tillegg til at du er forsikret når du er på jobb. Ikke minst får du en utfordrende hverdag fylt med glede, der du hjelper folk med å ha en bra dag!

Stendi AS, avdeling Kirkelina søker ansatte til følgende stillinger:
3 x 78,87% nattevaktsstilling, miljøarbeider i vikariat på 6 måneder (med mulighet for forlengelse)
1 x 78,87% nattevaktsstilling, miljøarbeider i vikariat på 3 måneder 
Tilkallingsvikarer til dag/kveld og natt 

Menn oppfordres til å søke! 

Til denne rollen ser vi for oss at du:

 • Har 3-årig helsefaglig bachelorutdanning eller relevant erfaring
 • Er trygg i deg selv, kreativ, løsningsorientert og samarbeider godt
 • Er engasjert og tar i et tak når det trengs
 • Har førerkort klasse B
 • Ønskelig med erfaring med HOL. kapittel 9, psykiske lidelser og utfordrende atferd

I denne rollen er ingen dager like, og derfor er det en fordel å være en løsningsorientert og fleksibel person som alltid er klar for nye utfordringer! Vi ser også for oss at du er trygg i deg selv, møter mennesker med respekt, og har forståelse for hvorfor beboerne bor i bolig. Alle som jobber i omsorgstjenesten må oppgi politiattest, og snakke godt norsk/ha gjennomført Bergenstest B2. Kjenner du deg igjen i egenskapene som er beskrevet, kommer du til å passe godt hos oss!

Har du noen spørsmål om stillingen? Da er det bare å ta kontakt! Vi ser frem til å ta imot søknaden din. Innkalling til intervju og ansettelser kan skje fortløpende. 

Kontaktperson:

Navn: Julie Øye

Tittel: Avdelingsleder

Nummer: 920 34 771

Informasjon til deg som søker jobb:

  • Dersom du blir innkalt til intervju bes det om at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i teamtailor.

  NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om bank ID eller personnummer i forbindelse med rekrutteringsprosessen. 

  We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.