Tre inn i en variert og givende hverdag som personlig assistent!

Litt om meg:

Audun er en herlig gutt å være sammen med. Han er full av energi, lett å glede, aktiv, morsom, nysgjerrig og liker å tøyse. Audun liker å oppleve nye reisemål og turer. Interesser: sykling, dansing, turgåing, dra på stranden om sommeren, gymsal, svømming/dykking, turer til Grottebadet, ridning, klatring og sitski. 

_____________________________________________________________________ 

Hva kan du vente deg som personlig assistent?

Slik kommer arbeidshverdagen din til å se ut:

Assistansen vil foregå i og rundt hjemmet til Audun i Lofoten (Kabelvåg, Vågan kommune) på fritiden hans, på helgeopphold, reiser, ferier, sosiale aktiviteter m.m.

Det er to assistenter som jobber sammen det meste av våken tid.

Ledige stillinger; fast (2 stillinger opptil 100%) og tilkalling/ferie. Audun trenger BPA hele døgnet. Morgenvakt, ettermiddag/kveld på hverdager. Nattevakter. Mulighet for langvakter i helg/ferie. Tilkallingsvikarer.

Ferievikarer (jobber sammen med erfaren BPA). (Avlastere hver 4-6 helg og 1-2 uker i sommerferien. Avlastning foregår i hjemmet til avlasterne, avlønning som BPA).

Som personlig assistent i BPA (brukerstyrt personlig assistanse) blir du armene og beina til borgeren. Hver rolle er unik og ingen dager er like. Ved å svare til borgerens forventninger og behov kommer du til å være til stor hjelp i deres hverdag. Du kan dermed forvente deg en fleksibel og fysisk arbeidsdag.

Gjør en forskjell på jobb

Hos Stendi Assistanse får du en unik rolle hos en trygg arbeidsgiver. Vi tar trivselen og sikkerhet til våre ansatte på alvor, så du får god opplæring slik at du har det beste utgangspunktet når du starter i jobben. Vi har gode lønns- og pensjonsordninger, i tillegg til at du er forsikret når du er på jobb. Ikke minst får du en utfordrende hverdag fylt med glede, der du hjelper folk med å ha en bra dag!

Du – en god menneskekjenner som tar utfordringer på strak arm!

Til denne rollen ser vi for oss at du:

Er trygg, stabil, omsorgsfull, kreativ, engasjert, tålmodig og leken.

Er sosial og kunne by på deg selv.

Synes det er spennende å arbeide med barn med spesielle behov. Det er et pluss om du har utdanning eller erfaring som kan være relevant, men dette er ikke et krav.

Har sertifikat klasse B og helst disponere egen bil.

Må kunne svømme.

Du er ansatt hos Stendi Assistanse som blir din arbeidsgiver, mor er arbeidsleder.

Du vil få Tarifflønn.

Opplæring vil bli gitt, personlig egnethet vektlegges.

I denne rollen må du ta dagene litt som det kommer, og løse utfordringer underveis. Derfor er det en stor fordel om du er løsningsorientert, fleksibel og tilpasningsdyktig. Siden rollen ofte kan være fysisk, med f.eks løfting, er det fint om du er i god fysisk form. Alle som jobber som personlig assistent i BPA må være over 18 år, med plettfri vandel. Er du en person som er glad i å jobbe med mennesker, kommer du til å passe godt hos oss!

______________________________________________________________________

“Det å bli personlig assistent er noe av det beste jeg har gjort, og jeg har det gøy når jeg er på jobb. Man må ta stilling til nye caser hele tiden og har en arbeidsdag som er så unik og ulik hverandre. Å gå ut av komfortsonen min synes jeg er det beste med jobben, og det er fantastisk utfordrende. Jeg har sjela mi i jobben og synes det er helt magisk å være assistent.”

Trine, Assistent, jobbet som BPA siden 2015.

______________________________________________________________________

Har du noen spørsmål om stillingen? Da er det bare å ta kontakt! Vi ser frem til å ta imot søknaden din.

Kontaktinfo:

Navn: Gyri Mentzoni

Nummer: 90766082

Mail: gyri.mentzoni@gmail.com

We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.