Vevlestova bofellesskap søker tilkallingsvikarer

Vevlestova bofellesskap holder til i Vevlevegen, Osterøy. Her yter vi heldøgns omsorgstjenester til våres beboere hovedsakelig innenfor rus og psykiatri.

Vi søker etter dyktige medarbeidere for vikarstillinger/sommerjobb og vikariat. Vi oppfordrer studenter innen helse og sosialfag til å søke, men vi er også interessert i personlig egnethet.

Vevlestova har medlever turnus, i tillegg til ordinære dag/kveld/natt og langvakter (12,5 timer).

Vi ser etter engasjerte og nytenkende personer, som har lyst til å være med å skape et godt hjem for de som bor i boligen. Vi tilbyr en spennende arbeids hverdag med ulike utfordringer og sammensatte arbeidsoppgaver. Som miljøpersonale vil du være med å hjelpe våre beboere til et selvstendig og meningsfullt liv.

Målgruppen er mennesker med utviklingshemning og ulike psykiske lidelser som har et bo- og omsorgstilbud hos oss. Vi bistår den enkelte beboer med oppfølging av ADL-ferdigheter, oppfølging av ernæring, tilrettelegging av hverdags aktiviteter med mer. Vi har behov for flere dyktige, engasjerte tilkallingsvikarer ved vår bolig, og søker deg som gjerne har erfaring fra arbeid med utviklingshemning, psykiatri og målrettet miljøarbeid.

Vi ser spesielt etter personer som liker å samarbeide med kolleger, som er trygg på seg selv og tilpasningsdyktig i kommunikasjonen med beboere. Du kan identifisere deg med Stendi sine verdier som er respekt, ansvar, enkelhet og kunnskap. På Vevlestova har vi medleverturnus og ordinære vakter.

Kontaktperson:

Navn: Bjørn Askestad

Tittel: Avd.leder

Nummer: 986 04 209

Informasjon til deg som søker jobb:

    • Dersom du blir innkalt til intervju bes det om at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i teamtailor.

    NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om bank ID eller personnummer i forbindelse med rekrutteringsprosessen. 

    We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.