Katteglad kvinne i Oslo, Torshov/Sandaker, søker midlertidig assistenter, mulighet for fast.

Er du en voksen person, som ikke tar deg selv høytidelig, som kan ta i ett tak. Kan du gi andres katter/dyr like mye kjærlighet og oppmerksomhet som dine egne?! Liker du å kjøre bil og ta meg dit jeg måtte ønske. På tur, til veterinær, lege, handling, besøk etc, med min bil, du må ha hatt sertifikat i 5 år pga forsikring. Er du kreativ, effektiv, rutinert, punktlig og respektere mine dager, gode som dårlige, samt kan jobbe selvstendig , da bør du lese videre..

Jeg er en kvinne på 52, som sitter I rullestol etter en ulykke. Jeg bor I egen leilighet med mine pr i dag 2 katter. Til det daglige trenger jeg assistanse til det meste, til både praktiske og personlige behov. Det være seg do/dusj, pga intim pleie oppfordrer jeg kvinner til å søke, samt påkledning og gjennombevegelser av kroppen. Handling, matlaging, husarbeid, dugnad, møtevirksomhet etc, alt av hverdagssysler både ute og inne. Selv med hjelpemidler, samt en nett kropp, kan det forekomme noe tunge hendelser ved justering av kroppen, flott om du er i god fysisk form og liker å være i aktivitet. Siden jeg jobber i en dyrevelferdsorganisasjon, samt er frivillig innen dyrevernsorganisasjoner, er jeg opptatt av dyr, du må like katter og inkluderer disse i både husholdningen og i arbeidsoppgavene. Du må akseptere at jeg tar mine daglige sigaretter inne, og litt vin eller drinker i godt selskap. Når det kommer til matlaging, trenger du ikke være kokk, men må kunne tilberede all type mat og kjøtt. Her i huset det rom for latter, tårer og en god diskusjon hvor vi respekterer hverandres meninger.

I min hverdag er kommunikasjon og dialog viktig, du bør beherske norsk/svensk godt, både muntlig og skriftlig.

Det å jobbe som assistent trenges ingen utdanning, men har du erfaring innen helse og service er det en bonus, viktigste er at vi har god kjemi og forståelse av jobbens innhold. Opplæring blir gitt av meg sammen med assistent.

ARBEIDSTIDER:

Mandag kl 8-17 

Onsdag kl 830-18

Fredag kl 0830-16

Partall uker:

Lørdag kl 09-19

Lørdag kl 19-0730, vakten er aktiv betalt, selv om du har mulighet til å sove. Pause på 30 minutter er ikke betalt, da man kan trekke seg tilbake for å spise etc.

Søndag kl 0730-16

Takknemlig om du oppgir hvilke stillinger du søker på.

Dagvakter ukedager, Dagvakter helg, Kveld/ natt helg.

Flott om du kan bistå ved annen type fravær som sykdom og ferie( høytider jul,romjul,nyttår påske og sommerferie). Hverdager som helg,. Er du fleksibel til å jobbe både dag, kveld og passive natt vakter. Da hadde det vært hyggelig å høre fra deg.

Du kan kontakt meg pr mail:

sojoh-jo@online.no der du beskriver litt om deg selv, samt oversender cv. Så hører du fra meg om veien videre.

We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.