Stendi rekrutterer miljøterapeuter/sykepleiere i større og mindre stillinger

Vår avdeling på Voss leter etter dyktige miljøterapeuter i fast stilling i vårt tiltak.Vi driver omsorgsboliger med heldøgnsomsorg i vakker natur. 

Vi ser etter sykepleier/ vernepleier i fast stilling, og i tillegg tilkallingsvikarer som vil gå i lengre engasjement hos oss i perioden mai til september 2024. 

Våre ansatte jobber  i turnus på 1-7 døgn, og har lengre friperioder. Gjennom medlever vakter inngår overnatting og kost. 

Du vil jobbe med ulike beboere,
noe som krever at du er fleksibel, nysgjerrig, kan bygge tillit og er
omsorgsfull. 

Du må være arbeidsom og være trygg innen somatisk arbeide. Du må like å  jobbe
selvstendig, så vel som i et team. På tiltakene våre har vi i tillegg til medlevervakter også ordinære nattevakter.

Målgruppen er mennesker med ulike lidelser som har et bo- og omsorgstilbud hos oss. Vi bistår den enkelte beboer med oppfølging i det daglige. Vi har behov for flere dyktige, engasjerte medarbeidere ved våre boliger, og søker deg som gjerne har erfaring fra miljøarbeid. 

Som sykepleier eller vernepleier har du fagansvar i forhold til dokumentasjon, oppfølging av bruker og utarbeide gode rutine i henhold til beboer sitt behov. 
Vi ønsker gjerne å komme i kontakt med studenter fra helsefag, eller andre med  relevant erfaring/utdannelse.

Vi i Stendi ønsker å tilknytte oss lokal arbeidskraft og kompetanse, og oppfordrer særlig personer som bor i nærområdet om å ta kontakt.

Stikkord: Du liker å jobbe tett på andre mennesker, ha tydelig kommunikasjon, evne til å reflektere, og ta til deg opplæring i ulike situasjoner.

  

Kontaktperson : 

Navn: Britt Pedersen

Tittel: Avdelingsleder

Telefon: 40069141

 

Kontaktperson : Voss

Navn: Ann Jeanette B Sandven

Tittel: Avdelingsleder

Telefon: 90113355

Informasjon til deg som søker jobb:

    • Dersom du blir innkalt til intervju bes det om at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter, eller at du har opplastet dette direkte i teamtailor.
    • Du må ha sertifikat klasse B

    NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om bank ID eller personnummer i forbindelse med rekrutteringsprosessen. 

    We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.