Stendi søker sommervikarer og tilkallingsvikarer til våre omsorgsboliger i Østfold

Med omsorg i fokus

Som ansatt i omsorgstjenesten hos Stendi blir din oppgave å gjøre hverdagen til våre beboere lettere. Du er med på det gode og det vonde, og står som en trygg støtte i dette. Din hjelp bidrar til å gjøre en positiv forskjell, og sammen skaper vi en trygg omsorg som ivaretar alle.

En hverdag preget av utviklingsmuligheter, godt arbeidsmiljø og fleksibilitet

Til våre boliger i Østfoldområdet, søker vi deg som ønsker å gjøre en forskjell for våre beboere innenfor psykiatri. Våre boliger ligger i Fredrikstad, Sarpsborg, Moss og Rygge. Vi er på jakt etter flere supre folk som kan bidra til at de fantastiske beboerne hos oss får en enda bedre, morsommere og lystbetont hverdag. Vi er på utkikk etter deg som kan lytte, leke og skape trygghet og omsorg. Vi bistår våre brukere med meget tett oppfølging og veiledning i det daglige.

Vi tilbyr:

 • Engasjerte kolleger og et godt fagmiljø
 • Vi tilbyr en spennende arbeidshverdag med ulike utfordringer og sammensatte arbeidsoppgaver.
 • Som miljøarbeider hos oss får du være med å skape den beste hverdagen for brukerne våre, du kan utgjøre en forskjell i noens liv.
 • Lønn etter tariff

Vi har ulike kurs som er skreddersydd til de ulike pasientene slik at du føler deg trygg i møte med utfordringene på jobb. Du vil få god opplæring og innsikt i dine arbeidsoppgaver før du blir satt i sving. Du kan vente deg å komme til et hyggelig arbeidsmiljø der du blir godt ivaretatt. Som tilkallingsvikar hos oss vil du også kunne få muligheten til å jobbe på flere avdelinger dersom du ønsker det.

Vi søker etter vikarer som har mulighet til å jobbe i sommer, enten gjennom vikariater eller som tilkallingsvikarer. Trives du og trives vi med deg er det store muligheter for tilkallingsvakter gjennom året. Dette gir deg muligheten til å studere eller utvikle deg ved siden av jobb!

Hos Stendi får du en unik rolle hos en trygg arbeidsgiver. Vi tar trivselen og sikkerhet til våre ansatte på alvor, så du får god opplæring slik at du har det beste utgangspunktet når du starter i jobben. Vi har gode lønns- og pensjonsordninger, i tillegg til at du er forsikret når du er på jobb. Ikke minst får du en utfordrende hverdag fylt med glede, der du hjelper folk med å ha en bra dag!

Du – en trygg person som vil jobbe med mennesker

Til denne rollen ser vi for oss at du:

 • Er en lagspiller som jobber selvstendig og i team, motiverer og skaper et godt arbeidsmiljø, og føler et ansvar for å nå felles mål på avdelingen.
 • Er engasjert og tar i et tak når det trengs
 • Er initiativrik og har gjennomføringkraft
 • Møter beboere, pårørende og kolleger med ydmykhet, respekt og verdighet
 • Er god på å kommunisere og skape gode relasjoner
 • Er fleksibel med stor arbeidskapasitet
 • Er omsorgsfull og har lyst til å jobbe innen omsorgstjenesten

I denne rollen er ingen dager like, og derfor er det en fordel å være en løsningsorientert og fleksibel person som alltid er klar for nye utfordringer! Vi ser også for oss at du er trygg i deg selv, møter mennesker med respekt, og har forståelse for hvorfor pasientene er på bolig. Alle som jobber i omsorgstjenesten må oppgi politiattest, og snakke godt norsk/ha gjennomført Bergenstest B2. Kjenner du deg igjen i egenskapene som er beskrevet, kommer du til å passe godt hos oss!

Har du noen spørsmål om stillingen? Da er det bare å ta kontakt! Vi ser frem til å ta imot søknaden din.

Kontaktperson:

 Ann-Kathrin Boye Sandaker 

Koordinator Østfold, Stendi AS

ann-kathrin.sandaker@stendi.no

Informasjon til deg som søker jobb:

 • Dersom du blir innkalt til intervju bes det om at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i teamtailor.

NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om bank ID eller personnummer i forbindelse med rekrutteringsprosessen.

We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.