Vegard søker assistent


Som Vegards BPA-assistent, må du belage deg på tøffe tak, som fryktelige fisketurer, halsbrekkende hundekjøring og krusende roadtrips. Du må også finne deg i ettertraktede parkeringsmuligheter og orkesterplass ved scener.

 

En klar målsetting 

En stupeulykke i 2014 gjorde Vegard lam fra brystet og ned, 18 år gammel. Hans ventende lærlingplass i Sjøforsvaret måtte vike for et langt sykehusopphold.

Men Vegard bestemte seg for å trene seg opp så mye som mulig og håper å kunne gå igjen – selv på bekostning av de ekstraordinære parkeringsplassene.

Ser spesielt etter én ting

Hverken mastergrad eller erfaring fra finans er nødvendige kvalifikasjoner. Vegard er på jakt etter én ting: personlig kjemi.

Om du har det som skal til for å jobbe for Vegard er ikke godt å vite, men han ønsker å høre fra deg åkke som. Vi kan nærmest garantere at det blir en hyggelig samtale med uformell stemning.

 

Tiden som kreves

Vegard er på jakt etter to assistenter i 60% dagstillinger i ukedagene, og to assistenter til 20% helgestillinger hver tredje helg. Ta sjansen til å gjøre denne ærefulle oppgaven til en realitet!

We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.