Kvinne (43) søker gode assistenter

Jeg er en kvinne på 43 år som sitter i rullestol, og har fått innvilget brukerstyrt personlig assistanse (BPA) av bydelen. BPA lar meg leve det livet jeg aller helst vil leve, der jeg kan gå på jobb hver dag, og ha en aktiv og meningsfull fritid. Nå trenger jeg to nye assistenter i teamet mitt, én fast og én tilkallingsvikar.

Stendi Assistanse står som formell arbeidsgiver, og har ansvar for alt med kontrakter og lønn, mens jeg er arbeidsleder, og bestemmer hvem jeg vil ansette, turnus, osv.

Stillingene er deltid, og består i å hjelpe meg med de praktiske tingene i hverdagen jeg ikke får til selv, sånn som noe personlig stell, matlaging, husvask, klesvask, stell av de to kattene mine, bistand med trening, handling, o.l. Litt reising skjer blir det også, både i forbindelse med jobben min og privat.

Arbeidsdager for den faste stillingen er mandag og tirsdag i partallsuker, og det er to vakter pr dag – én morgenvakt og én ettermiddagsvakt. Morgenvaktene er på 2 timer, og ettermiddagsvaktene varierer fra 2-4 timer. Jobbtidene gjør at jobben kan passe fint for f.eks. studenter eller frilansere som ønsker en stabil inntekt ved siden av. Det er muligheter for at den faste stillingen kan økes på sikt, da til hver mandag og tirsdag, pluss annenhver helg. Grunnet at vaktene er delt utover en arbeidsdag, utbetales det 1 ekstra time i delt dagsverk per arbeidsdag. 

Tilkallingsvikaren er det vanskeligere å si noe om mtp hvor mye arbeid det er, men det vil være aktuelt på kort varsel hvis noen av assistentene blir syke, og litt lengre varsel ved ferieavvikling o.l.

Jeg leter etter modne og ansvarsbevisste assistenter som liker å jobbe med mennesker og som er fleksible, ordentlige og presise. Kvinner oppfordres å søke.

Tiltredelse asap for begge stillingene.

We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.