Sommerjobb / deltidsjobb som bpa assistent til gutt på 16 år

Sommerjobb / deltidsjobb som assistent til gutt på 16 år

Vi trenger engasjerte og interesserte assistenter (BPA) til Brage, 16 år. Jobben går ut på å bistå Brage med alt han gjør i løpet av dagen når han ikke er på skolen.

Brage er en vanlig 16-åring, men har en hjerneskade som gjør at han ikke kan styre kroppen slik han vil. Skaden gjør også at han ikke får til å snakke med ord, men han snakker med øynene og med kroppsspråk, med øyepeking i kommunikasjonsbøker og øyestyring av data. Den viktigste jobben til Brages assistenter er å hjelpe til med å snakke med andre og forstå Brage og omgivelsene godt.

Du må like å være sammen med ungdommer og delta på Brages fritidsaktiviteter. Du må også fungere som godt selskap når Brage har rolige dager hjemme.

Det er viktig at Brage sine assistenter liker og kan være en aktiv deltager i noe av det Brage driver med på fritida:

  •  filmskole på Kulturskolen
  •  lager stop-motion filmer med Lego
  •  spiller sjakk og brettspill
  •  spille dataspill (Minecraft, Civilization, Pokémon, Animal Crossing)
  •  bygger trehytte i skogen
  •  heier på Rosenborg
  •  se på TV
  •  baking

Du må ha gode norskferdigheter og være god på kommunikasjon i alle situasjoner. Du trenger ikke å være så veldig sterk, men du må kunne løfte en del uten å få dårlig rygg. Hjemme hos oss er alt tilrettelagt med personløfter, men Brage er ofte på steder hvor det trengs at de som er sammen med han kan løfte og bære. Du bør ha førerkort for bil med manuelt gir, og du må ha fylt 18 år for å kunne ha denne jobben.

Det er også svært viktig at du er punktlig og pliktoppfyllende, og med evne til å fokusere. Brage kan ikke være alene, og vi er helt avhengig av å alltid kunne stole på at du kommer når du skal og gir oss beskjeder i god tid.

Brage har en egen del i leiligheten, og en av arbeidsoppgavene til assistentene er å hjelpe han med å holde det ryddig og rent. Assistentene må også bistå med stell og hygiene, mat og medisiner og alt annet Brage gjør i løpet av dagen.

I sommer trenger vi noen som kan jobbe 4 – 8 uker i perioden 1. juni – 20. august. Vi vil gjerne ha noen som er interessert i å jobbe ut over i sommer også, da er det snakk om en deltidsstilling fra 20 – 50%, avhengig av hvor mye den som blir ansatt ønsker å jobbe. Arbeidstiden er på ettermiddager, helger og i ferier. På ettermiddagene starter jobben når Brage er ferdig på skolen, fra 13:50 og senere.

Vi vet av erfaring at alle trenger tid til mye opplæring og erfaring for å bli trygg i rollen som assistent, så det er fint om du kan begynne på opplæring før 1. juni. Du vil være ansatt i Stendi AS, med tariffavtale og konkurransedyktig lønn. Det er Brage sin far som er arbeidsleder og den du forholder deg til i det daglige arbeidet. Arbeidsstedet er i hovedsak hjemme hos oss på Lade i Trondheim, men Brage trenger også at du blir med ut på reise noen ganger. Du vil inngå i et team med flere assistenter i turnus, og du vil få full opplæring av mamma og pappa og resten av teamet.

Send skriftlig søknad med CV til bragebpa2024@gmail.com innen 18. april.

We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.