Ung dame på 26 år søker BPA til sin ordning i Trondheim

Jeg er en kvinne på 26 år og sitter i rullestol. Jeg har tidligere studert ett år på psykologi, og er nå på tredje året på sosialt arbeid. Jeg trenger bistand til det meste i hverdagen. Jeg liker å lese, både fag- og skjønnlitteratur. Etter å ha vært student i noen år der jeg kun har lest fag, har jeg nå et prosjekt på gang med å fylle opp en bokhylle med kun skjønnlitteratur. Jeg liker også å binge en god film eller serie. Musikk er også en stor interesse. I tillegg er jeg glad i å være ute, både i bylivet og i naturen, samt å trene. Jeg er også veldig glad i å male og bake. Jeg setter stor pris på god mat – om det er burger king, sushi eller hjemmelaget mat.

Jeg er en blid ung kvinne, med masse humor, et stort hjerte og setter pris på gode samtaler. I ansettelsen blir personlig egenhet vektlagt, men det er også viktig at kjemien er der. Er du en person som kan tilby masse humor og godt humør, pliktoppfyllende, ansvarsbevisst, omsorg, og mestrer å jobbe selvstendig, vil jeg anbefale deg å søke på stillingen som min assistent.

Jeg søker nå etter assistenter som kan bistå meg i hverdagen, hjelpe meg med alt av husarbeid, matlaging, forflytting fra rullestol og andre daglige gjøremål. Jeg har egen bil vi kan benytte for å komme oss rundt. Jeg kjører ikke selv, så derfor et krav om at du har førerkort klasse B. Jeg er ganske selvstendig av meg og liker å klare ting selv, så alt av personlig hygiene og påkledning gjør jeg stort sett selv, men det hender at energinivået er lavt eller at ting er vanskelig. Noe av dine arbeidsoppgaver kan derfor være hjelp ved personlig hygiene og påkledning.

På bakgrunn av arbeidsoppgavene som stillingen art, oppfordres kvinner til å søke.

We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.