Vi søker trygge og omsorgsfulle vikarer til døgnvakter og nattevakter

Stendi avdeling Porsmyr er en akuttinstitusjon for gutter og jenter fra mellom 12-18 år. Felles for våre ungdommene er at de står i en utfordrende og uforutsigbar krisesituasjon, som krever trygge og varme voksne rundt seg for å håndtere tanker og følelser. Du har solid kompetanse innenfor krisehåndtering og traumesensitiv forståelse. Samt evner å se ungdommen bak atferden, og skape trygghet og forutsigbarhet i en kaotisk periode.

Er du ute etter en spennende og utfordrende stilling der du kan bruke deg selv i et kreativt og positivt miljø, der både tøffe tak, godt arbeidsmiljø og faglige utviklingsmuligheter er en del av arbeidshverdagen?

Vi søker deg som har et brennende engasjement for ungdommer og ikke er redd for å stå i vanskelige situasjoner. Du gleder deg over “de små tingene” og er flink til å skape en relasjon. Du vil jobbe med ulike ungdommer, noe som krever at du er fleksibel, åpen, ærlig, imøtekommende, nysgjerrig, tillitsbyggende, trygg og omsorgsfull. Du må videre være arbeidsvillig og faglig engasjert, og kunne jobbe selvstendig så vel som i team. Du må ha god fysisk og psykisk helse.


Kvalifikasjoner som ønskes er:

 • Vernepleier, sosionom, barnevernspedagog (kandidater med annen relevant bachelor og erfaring kan bli vurdert). Søkere uten relevant bachelor, men erfaring med lignende arbeid kan vurderes. 
 • Fint om du har jobbet med ungdommer og institusjonsarbeid tidligere 
 • Du kan kommunisere godt på norsk, både muntlig og skriftlig
 • Førerkort klasse B

 

Vi forventer av deg at du:

 • Er trygg og selvstendig i voksenrollen, og er bevisst på at du er en god rollemodell
 • Bidrar til å skape ro og trygghet for ungdommer og kollegaer
 • Er god til å etablere kontakt og bygge relasjoner

Det er krav til politiattest for å jobbe hos oss. Vi tilbyr lønn etter kvalifikasjoner, veiledning og oppfølging- og en fleksibel og variert arbeidsdag.


Kontaktperson:

Navn: Henriette Zakariassen 

Tittel: Ass.avdelingsleder 

Telefon: 416 56 387 

 

Navn: Linn Hustad 

Tittel: Ass.avdelingsleder 

Telefon: 466 64 542 

 

Søknadsfrist: 23.04.24

Tiltredelse: Etter avtale
 

Informasjon til deg som søker jobb:

Dersom du blir innkalt til intervju bes det om at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i teamtailor.

  NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om bank ID eller personnummer i forbindelse med rekrutteringsprosessen. 

  We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.