Er du Stendis nye vernepleier/sykepleier?

Skap en meningsfull hverdag på Deichmanske sentralt i Oslo.

Er du en trygg og positiv person som liker å møte utfordringer med strak arm? Er du en inspirerende pådriver som trives med å jobbe tett med mennesker? På Deichmanske leter vi etter de aller beste til å bli med på laget.

En hverdag der du gjør en forskjell:

Stendi, Deichmanske er en avdeling for heldøgns omsorgstjenester, som ligger midt i Oslo sentrum. Vi er en bolig som tilbyr muligheter for mennesker med ulike bistandsbehov, med spesiell vekt på ROP-segmentet. Hos oss får beboerne tydelige forventninger, rammer og strukturer, kombinert med en åpen og fleksibel tilnærming preget av omsorg. Som ansatt vil du bidra til å hjelpe beboerne mot en meningsfull hverdag, med støtte til aktiviteter, opprettelse og oppfølging av avtaler, assistanse med ADL-aktiviteter, medisinadministrasjon og mye mer.

Denne stillingen er en 100% fast ansettelse i en medlever stilling der du jobber en turnus 3-7-4-7. Dvs at du er 3 døgn på, 7 dager av, 4 døgn på, 7 dager av. Du vil få varierte oppgaver og være involvert i ulike aktiviteter knyttet til beboerens liv. Ingen dager er like på Deichmanske, og hvis du trives med mangfold og spennende utfordringer, er dette den perfekte stillingen for deg!

Engasjerte kolleger i et unikt fagmiljø:

Når du begynner i rollen, vil du motta grundig opplæring og delta på inspirerende kurs. Vi har utviklet vårt eget opplæringsprogram som holder et høyt faglig nivå, og vi vil støtte deg i din videreutdanning innenfor ditt interessefelt. Vi er stolte av vårt mangfold av profesjoner og oppmuntrer til tett tverrfaglig samarbeid.

Stendi er best i det vi gjør og er ledende innen private helsetjenester i Norden.

Vi utvikler bransjens beste medarbeidere, investerer i bærekraftig vekst og kvalitet i tjenestene. Vi ser utfordringene og vi håndterer dem. Ofte får vi utfordringer som andre ikke har fått til fordi vi er gode og løsningsorienterte.

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å være en del av Deichmanske. Vi er fleksible og tilbyr fri/bytte av vakter når det er behov for det. Du vil kunne nyte et godt mattilbud mens du er på jobb. Boligen har 10 separate leiligheter, der den ene leiligheten brukes som personalleilighet. Boligen disponerer et fint utleieareal/bakgård som kan brukes til hyggelige aktiviteter. Det vil alltid være minst to på jobb samtidig på avdelingen. Du vil oppleve et godt arbeidsmiljø med inkluderende kolleger og godt samhold. 

Du – er en empatisk person med gode vurderingsevne:

• Takler kravsituasjoner

• Trygg og rolig

• Engasjert

• Lærevillig

• Kreativ

• Løsningorientert

• Samarbeidsvillig

   

   

   Kontaktperson:

   Navn: Michell Olsen Pal

   Tittel: Avdelingsleder

   Mail: michell.olsen.pal@stendi.no

   Informasjon til
   deg som søker jobb:

   Dersom du blir innkalt til intervju bes
   det om at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter. 

   NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i
   forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om verifisering med bank ID i
   forbindelse med rekrutteringsprosessen. 

   We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.