Superhelt på 8 år søker superassistenter!

Hei på deg!

Jeg bor på Klokkarstua sammen mammaen min og min nydelige storesøster. På grunn av mine diagnoser trenger jeg og vår familie et ekstra sett hender i hverdagen, og jeg trenger en lekekamerat som kan holde tritt med meg. Jeg elsker når du tuller og tøyser med meg, og jeg skal love deg at hvis du tør å by på deg selv- får du se mitt sjarmerende smil og smittende latter. Hjemme hos meg har vi stor takhøyde og liker å være aktive og ha det gøy sammen.

Det er en fordel om du er litt sterk, sprek og liker å ha på deg joggesko

Jeg snakker ikke med ord, men jeg har mye på hjertet hvis du lærer deg hvordan vi kan snakke sammen. Hos meg vil du få lære deg symboler og du vil lære om hjelpemidler, medisiner og vil bli en skikkelig viktig støttespiller i vår families liv.

Det er viktig at du lærer meg godt å kjenne, at du er en trygg, tillitsfull og ansvarlig voksenperson. Du må lære deg å vite hva jeg trenger når ting kan bli litt vanskelig. Selv om jeg er liten, er jeg sterk og kan bli veldig frustrert. Men jeg er sikker på at når du kjenner meg klarer vi å avverge disse situasjonene. Samspillet mellom oss vil være en stor del av jobben hos meg og du bør derfor være en robust person som klarer å se meg, også når jeg ikke er på mitt beste.

Da trenger jeg at du kan være tålmodig, rolig og bestemt.

Jeg trenger at noen passer og ser på meg hele tiden og jeg trenger hjelp til å stelle meg, spise og alle andre gjøremål.

Jeg trenger deg som kan jobbe ettermiddager i ukedager og helger, og jeg ser etter både faste ansatte og tilkallingsvikarer.

Det er en fordel om du har egen bil, da blir det enklere for deg å komme hjem til meg.

Jeg har en liten hund som jeg er veldig glad som også er en del av vår familie.

Min mamma vil sørge for at du får all opplæring du trenger for å være alene sammen med meg, og Stendi vil sørge for at du får de kursene du trenger.

Kanskje er det akkurat du, som vil utforske verden sammen med meg?

Jeg søker deg som:

  • Har stor omsorgsevne, er pålitelig og villig til å lære deg alt du trenger for å være sammen med meg,
  • Har førerkort klasse B
  • Gjerne har erfaring med barn med utfordrende atferd

Vi tilbyr:

  • Grundig opplæring og relevante kurs ved behov
  • Lønn etter tariff
  • Personlig rådgiver
  • Kun søkere med plettfri vandel vil bli vurdert


We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.