Vi ser etter deg!

Liker du å jobbe med mennesker? Eller ønsker du å jobbe som tilkallingsvikar? Her er alt mulig!

Som brukerstyrt personlig assistent gjør du en betydningsfull og viktig jobb, og du får muligheten til å gjøre en stor forskjell i et annet menneskes liv. Jobben er variert og givende, og du får gode betingelser og konkurransedyktig lønn. En personlig assistent hos Stendi Assistanse hjelper til med alle mulige gjøremål, og er i bunn og grunn et frihetsverktøy. På denne siden kan du lese mer om hvordan det er å jobbe som personlig assistent: https://stendi.no/bpa/jobbe-som-assistent

Nå ser vi etter mange personlige assistenter til spennende vikariater hos oss på Skøyen(Oslo), Strømmen(Lillestrøm) og Bekkestua(Bærum). Under kan du lese mer om de forskjellige stillingene.

Stilling nr. 1 

Kvinne i 70-åra på Skøyen

Arbeidsoppgaver:

 • Tilrettelegging og hjelp med personlig stell og dusj.
 • Bistand i handleturer og tilberede enkel mat.
 • Assistanse i sosiale aktiviteter som kino, teater og lignende. 

Jeg ser etter arbeidsomme og positive assistenter som liker å jobbe med mennesker. Det er ønskelig at du har førerkort på manuell bil klasse B. Mine interesser er blant annet blomster, løse kryssord, musikk og lese bøker. Jeg er sosial og utadvendt og setter pris på gode samtaler. Har du litt av de samme interessene som meg, er det supert. 

Arbeidstid: 

Morgenvakter mandag – søndag kl. 08.30 – 10.30 
Kveldsvakter mandag – søndag kl. 16.00 – 19.00  

Stilling nr. 2 

Kvinne i 60-åra på Strømmen

Arbeidsoppgaver:

 • Bistand med personlig stell, toalettbesøk og forflytning. 
 • Tilrettelegging av måltider og hjelp med husarbeid(renhold og rydding)
 • Hjelp med uteaktiviteter som f.eks handling av husvarer. 

  Jeg er en hyggelig dame i sekstiårene, sitter i rullestol, søker assistenter som har lyst til å jobbe i sommer. Jeg har en hyggelig gjeng med assistenter i min ordning, men ser nå etter en som har lyst til å jobbe som tilkalling hos meg, og spesifikt da i sommerferien. 

  Arbeidstid: 

  Hverdager kl 0900 – 14.00 og helger kl 13.00 – 1730.

  Stilling nr. 3 

   Kvinne i 60-åra på Bekkestua

    • Bistand ved personlig hygiene. Vask og stell av klær. 
    • Delta i daglige aktiviteter, som å følge til behandlere og møter. Turer ut i frisk luft og andre sosiale gjøremål. 
    • Være med på korte og lengre feriereiser etter avtale. 

   Jeg ser etter deg som er engasjert i jobben din, vennlig og omsorgsfull. Du er dyktig og nøyaktig, tar initiativ, men er også god til å lytte og tilpasse deg til mine behov. Jeg er ordens- og vanemenneske, og håper du er det samme. Du må gjerne ha erfaring fra helse-sektoren, men det er ikke et absolutt krav. Vi vil tilbringe tid sammen, og det er viktig at kjemien fungerer. Jeg er sosial, men liker også å kunne være sammen i stillhet. 

   Arbeidstid: 

   Dagtid og ettmiddag på hverdagene. Eksakt arbeidstid tilpasses ut i fra hva som passer oss begge. 

   Til alle stillingene ser vi etter personer som har god arbeidsmoral og er ansvarsbevisste. Det er også krav om at du kan snakke og skrive flytende norsk. Videre ser vi etter folk som er positive, pålitelige og samarbeidsvillige. Har du i tillegg et smil på munnen og sans for service, er det også tipp-topp!

   Høres dette interessant ut? Send inn en søknad da vel! For å søke på disse stillingene trenger du kun å svare på noen enkle spørsmål og legge til CVn din.

   Lykke til! 

   We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.