Synshemmet kvinne på 35 søker ny hverdagshelt!

Jeg er en synshemmet kvinne på 35 år som trenger flere gode assistenter til å bistå meg i hverdagen. Familien min består av meg og min sønn på 7,5 år som også er synshemmet samt min førerhund og 2 katter. Jeg ser på meg selv som glad og positiv, utadvendt og spontan. Jeg liker å være aktiv, alt fra svømming, gå turer og sykkeltur(tandem). Vi har noe aktiviteter etter skolen, ellers liker vi å være ute og være sosiale.

På grunn av min synshemming, trenger jeg bistand til ulike hverdagsoppgaver. Dette innebærer alt fra husarbeid, hagearbeid, handling og bilkjøring (jeg har bil med automatgir).

Arbeidstid er vanligvis dagvakter kl 09-16, noe kveld og helg etter behov og etter nærmere avtale med deg. Fortell meg gjerne i søknaden hvilke tidspunkter du har mulighet til å jobbe, og hvor mye, så finner vi ut av det. Det er gode muligheter for mye jobb fremover!

Hvem er så du:

Jeg ser etter etter en blid og omgjengelig person som trives i et hjem med barn og dyr. Å være presis og fleksibel er egenskaper jeg setter pris på. Du må like å gjøre husarbeid, og det er et krav at du har sertifikat. Fint om du liker å kjøre bil, også langkjøring samt på vinter- og snøføre. Da jeg innimellom er på Osloturer er det fint om du ikke er redd for å kjøre i Oslo.

Jeg vil være din arbeidsleder i det daglige, mens Stendi Assistanse blir din formelle arbeidsgiver.


Lønn etter ansiennitet, og du får kvelds-og helgetillegg. Personlig egnethet vektlegges.

Politiattest innhentes før oppstart. Aktuelle kandidater kontaktes fortløpende.


Ved spørsmål om stillingen, vennligst kontakt min rådgiver i Stendi Assistanse, 

Trude Simensen Gjerskvål, trude.simensen.gjerskval@stendi.no

We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.