Er du Stendi sin nye miljøterapeut?

Skap en meningsfull hverdag på Gullverket i Eidsvoll kommune.

Er du en trygg og positiv person som liker å møte utfordringer med strak arm? Er du en inspirerende pådriver som trives med å jobbe tett med mennesker? På Gullverket leter vi etter de aller beste til å bli med på laget.

En hverdag der du gjør en forskjell:

Stendi avd. Gullverket er en avdeling for heldøgns omsorgstjenester, som ligger i Eidsvoll kommune. Vi er en bolig som tilbyr muligheter for mennesker med ulike bistandsbehov, med spesiell vekt på ROP-segmentet. Hos oss får beboerne tydelige forventninger, rammer og strukturer, kombinert med en åpen og fleksibel tilnærming preget av omsorg. Som ansatt vil du bidra til å hjelpe beboerne mot en meningsfull hverdag, med støtte til aktiviteter, opprettelse og oppfølging av avtaler, assistanse med ADL-aktiviteter, medisinadministrasjon og mye mer.

Det er to ledige stillinger, og begge er fast ansettelse.

Den ene stillingen er en 100% fast ansettelse i en medlever stilling der du jobber en turnus 3-7-4-7. Dvs at du er 3 døgn på, 7 dager av, 4 døgn på, 7 dager av.

Den andre stillingen er en 78,87% fast ansettelse i en langvaktsstilling der du jobber turnus 3-7-4-7 med arbeidstid 12 timer pr. vakt. Dvs si at du jobber 12 timer 3 dager, 7 dager fri, 12 timer 4 dager, 7 dager fri.

Du vil få varierte oppgaver og være involvert i ulike aktiviteter knyttet til beboerens liv. Ingen dager er like på Gullverket, og hvis du trives med mangfold og spennende utfordringer, er dette den perfekte stillingen for deg!

Engasjerte kolleger i et unikt fagmiljø:

Når du begynner i rollen, vil du motta grundig opplæring og delta på inspirerende kurs. Vi har utviklet vårt eget opplæringsprogram som holder et høyt faglig nivå, og vi vil støtte deg i din videreutdanning innenfor ditt interessefelt. Vi er stolte av vårt mangfold av profesjoner og oppmuntrer til tett tverrfaglig samarbeid.

Stendi er best i det vi gjør og er ledende innen private helsetjenester i Norden.

Vi utvikler bransjens beste medarbeidere, investerer i bærekraftig vekst og kvalitet i tjenestene. Vi ser utfordringene og vi håndterer dem. Ofte får vi utfordringer som andre ikke har fått til fordi vi er gode og løsningsorienterte.

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å være en del av Gullverket. Vi er fleksible og tilbyr fri/bytte av vakter når det er behov for det. Du vil kunne nyte et godt mattilbud mens du på jobb. Boligen har 8 separate leiligheter/hybler, og i første etasje så er det fellesareal som inneholder stue og spisestue. Det er et fint uteareal tilknyttet boligen, og på sommeren er en mye ute hvis det er fint vær.
Det er også gode turmuligheter tilknyttet området rundt boligen.

Du – er en empatisk person med gode vurderingsevne:

• Takler kravsituasjoner

• Trygg og rolig

• Engasjert

• Lærevillig

• Kreativ

• Løsningorientert

• Samarbeidsvillig

Denne stillingen er til deg som tør å tenke og satse litt stort, og som ikke er redd for å bli utfordret hverken av beboere eller kollegaer. Du som trives med hektiske hverdager og som kan nyte når stormen har stilnet.

Hverdagen skaper vi sammen med beboere og brukermedvirkningen står sterkt, og sammen med beboerne våre skaper vi trygge og verdige liv.

Ansvarsområde:

 • Primærkontakt
 • Følge opp tiltaksplaner, dokumentasjon og rapportering.
 • Medisinansvar
 • Kontakt med samarbeidspartnere og pårørende
 • Delta i ulike møter tilknyttet beboere
 • Oppfølging av studenter

Hvis du føler at dette treffer deg, så søk på stilling her hos oss ved Gullverket.
Oppgi i søknaden hvem av stillingene du er interessert i.

100% stillingene er ledig fra 01.09.2024
78,87% stillingen er ledig fra 01.08.2024

Søknadsfrist er 28 juni og aktuelle kandidater innkalles til intervju fortløpende. 

  Kontaktperson:

  Navn: Stine Johansen

  Tittel: Avdelingsleder 

  Mail: stine.johansen@stendi.no

  Informasjon til deg som søker jobb:

   • Dersom du blir innkalt til intervju bes det om at du har med CV, godkjente attester og andre relevante dokumenter eller at du har opplastet dette direkte i teamtailor.

   NB! Vær oppmerksom på linker du mottar i forhold til mulig svindelforsøk, vi ber aldri om bank ID eller personnummer i forbindelse med rekrutteringsprosessen.

   We haven't been able to retrieve the link to apply for this job. Contact us for help.